Delia Antal a ajuns la BAFTA!

iulie 16, 2013

Actrita si regizoarea are emotii pentru ca isi prezinta filmul de debut, “D’ORA”, la Academia britanica de arta a filmului si televiziunii, care gazduieste Premiile BAFTA!

Ambitia, munca si perseverenta o aduc pe actrita si regizoarea Delia Antal din ce in ce mai aproape de indeplinirea visului ei, si anume, acela de a pasi cu dreptul in lumea cinematografica. Delia Antal se pregateste intens de lansarea filmului sau de debut, “D’ORA”, in cinematografe. Aceasta va avea loc in toamna - atat la Bucuresti, cat si la Londra, dar si in alte orase mari. Pana atunci insa, dupa ce a mai avut cateva proiectii private ale filmului sau, la Londra si la Cannes, Delia Antal o duce pe “D’ORA”, in aceasta saptamana, la BAFTA!

 

“BAFTA este o institutie de prestigiu si intotdeauna am stiu ca imi voi prezenta filmul acolo. Este un private screening doar pentru distribuitori, agenti de film, oameni din industria filmului si bineinteles distributia, actorii care au jucat in “D’ORA” si care sunt la Londra. A nu se confunda insa cu premiera filmului, care va avea loc in aceasta toamna! Lansarea oficiala va fi in toamna la Londra, in Leicester Square, apoi in Romania, apoi la Los Angeles, dupa care unde vrea Dumnezeu. Ideal ar fi sa calatoresc in toata lumea si sa-mi prezint filmul peste tot!”, spune actrita, care pe 18 iulie va avea mari emotii in acest sens!

 

“Bineinteles ca am emotii, chiar destul de mari si imi doresc sa iasa bine si distribuitorii sa se intreaca in oferte, dar in realitate nu va fi asa pentru ca “D’ORA” nu este un film comercial care sa sparga box office-ul. Este un film artistic european care are o anumita audienta, cum ar fi est-europenii, emigrantii si cei fascinati de povesti unice si reale. Faptul ca imi duc filmul la BAFTA este visul meu devenind realitate!”, a mai adaugat Delia Antal.

 

Un film de debut cu buget de 230.000 euro

 

Pentru ca “DORA” prezinta o poveste interesanta, Delia Antal a ecranizat-o si a facut un film dupa cartea cu acelasi nume. A muncit la el trei ani de zile pentru a-l finaliza si acum este mandra de rezultat!

Filmul “DORA” a fost prezentat la Cannes, unde a fost primit cu caldura, apreciat si comentat de mari producatori de la Hollywood. “Filmul “DORA” este un film independent, de tipologia art- house. Ca regizor si actrita, imi doresc ca lumea sa se regaseasca in personajul principal “DORA” si sa-l inteleaga. Sper ca cei care vor vedea acest film la cinema, sa-l recomande apoi si prietenilor”, spune Delia Antal care isi pune mari sperante in acest film care are un subiect captivant si actual. “Filmul “DORA” este o lectie de emigrare. Ca producator al filmului imi doresc foarte mult ca “DORA” sa fie distribuit in cinema in Romania , sa fie cumparat de canalele de televiziune, iar apoi distribuit pe DVD”, a mai spus actrita si regizoarea Delia Antal. Bugetul filmului “DORA” a fost de 230.000 euro.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro