Decodepot – designer-ul locuintei tale

Nu-ti trebuie cine stie ce diplome ca sa poti transforma locuinta ta intr-una demna de un shooting, de aceea Decodepot este universul obiectelor si mobilierului de care ai nevoie, pentru un design interior perfect cu care sa te poti lauda prietenilor.

Ia-ti treaba in serios, pana la cele mai mici detalii

Toata lumea stie ca detaliile fac diferenta, precum si atentia pe care o dedici acestora. Poti sa ai incaperile in cele mai clasice nuante, cum ar fi cele de bej, insa daca stii cum sa pui accentele de culoare corect, acestea vor prinde viata. Pe decodepot.ro descoperi obiecte decorative unice, inedite, capabile sa trasforme cel mai banal ambient intr-unul de efect. Decoratiunile si accesoriile plasate strategic in punctele cheie care iti doresti sa fie evidentiate, sau in centrul atentiei, sunt mici trucuri la care poate apela oricine.

Fiecare locuinta are farmecul ei aparte, fiecare obiect reprezinta o poveste, fiecare persoana lasandu-si amprenta personala, fie ca realizeaza sau nu, in design-ul pe care l-a creat. Piesele de mobilier trebuie sa fie musai si functionale nu doar placute ca aspect. Daca ai nevoie de articole de mobila de la Decodepot care sa-ti completeze locuinta, acestia iti propun numeroase categorii din care poti alege.

Piesele de mobilier de mari dimensiuni pot deveni atractia principala cand intri intr-o camera. Fie ca ai optat pentru stiliul clasic, vintage sau cel mai modern cu linii minimaliste, cand alegi mobilierul casei trebuie sa tii cont atat de culoarea peretilor cat si de lumina din interior. Nu poti incarca un spatiu de mici dimensiuni cu obiecte care vor sufoca totul. Trebuia sa gasesti un echilibru, sa folosesti dulapuri si comode care sa sa te ajute atat din punct de vedere al organizarii obiectelor personale cat si sa fie de dimensiunile corecte pentru a mentine casa aerisita.

Mobilarea casei poate fi o adevarata aventura, iar cu putina inspiratie si vointa, putin research in materie de tendinte si ce se mai poarta in lumea home&deco, poti obtine cele mai frumoase combinatii estetice pentru ca locuinta ta sa fie deosebita si unica.

Pentru comenzi sunati la 0771079952.

comenzi@decodepot.ro

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Decodepot – designer-ul locuintei tale