Dealerul Auto Schunn Romania - discount de 60.000 € pentru un SUV GLE

mai 27, 2021

Auto Schunn Romania, cel mai important dealer autorizat Mercedes-Benz din vestul Romaniei, a lansat o campanie promotionala importanta pentru gama de modele Mercedes-Benz SUV noi si rulate din portofoliu.

Campania de oferte include aproape 70 de autoturisme si vehicule comerciale Mercedes-Benz noi si second hand, disponibile in exclusivitate cu livrare imediata in reprezentantele Auto Schunn Romania din Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava.

Printre cele mai importante oferte integrate in campania promotionala se numara si modelul Mercedes-Benz GLE 500 4M AMG ACTIVE EXCLUSIVE COMAND DRIVE+, propus la un pret de achizitie excelent, cu un discount de aproape 60.000 de euro.

 

Acest model produs in anul 2017 este propus, in acest moment, la pretul de 56.326 euro (TVA inclus - 47.333 euro fara TVA), dupa ce, initial, pretul de lista al SUV-ului GLE 500 s-a ridicat la 116.263 euro.

SUV-ul GLE AMG dezvolta o putere impresionanta de 455 de cai putere (capacitate cilindrica de 4663 cmc) si, desi este incadrat la categoria de autoturisme rulate Mercedes-Benz, distanta de rulare la care a fost supus este de numai 15.500 km, un efort de rulare infim pentru calitatea exceptionala arhicunoscuta a autoturismelor Mercedes-Benz.

Daca doresti sa afli mai multe detalii despre dotarile acest autoturism, sau vrei sa consulti si celelalte oferte disponibile pentru SUV-urile Mercedes-Benz GLE, te invitam sa accesezi pagina de modele Mercedes-Benz GLE disponibila pe noul website auto-schunn.ro, dealer partener autorizat Mercedes-Benz.

Compania Auto Schunn Romania este unul dintre cei mai vechi parteneri autorizati Mercedes-Benz din Romania, cu o istorie de 28 de ani la cel mai inalt nivel de performanta pe piata de autoturisme de lux din tara noastra.

Fondata in anul 1993 de catre antreprenorul Jurgen Schunn, compania si-a asumat inca de la inceput pe deplin misiunea de a raspunde pozitiv la standardele profesionale cele mai inalte, standarde rezumate atat de cuprinzator in deviza lui Gotlieb Daimler: ‚The Best or Nothing’, urmand cu rigoare un set solid de valori bazate pe Calitate, Traditie, Incredere, Familie, Vointa si Seriozitate.

Juergen Schunn, fondator Auto Schunn:

„In anul 1993, am plecat la drum cu un vis si o directie concreta de fructificare a acestui vis. Am planificat atenti fiecare pas pe care l-am facut. In tot acest timp a trebuit sa tinem pasul cu ritmul evolutiv al economiei romanesti, care a progresat enorm din 1993 incoace. Toate acestea ne-au dus catre directia intai visata si apoi planificata, pentru ca, in final, sa ne atingem obiectivele vizate.”

Elena Kovacs, Manager General Auto Schunn:

„In 1993, stiam incotro dorim sa mergem si ne-am pastrat calea. Acum dinamica este alta, formulele sunt adaptate noilor realitati dar directia a ramas aceeasi ca la inceput.

Daca ar fi sa o iau de la capat as alege acelasi drum profesional, pentru ca un manager de profesie economist ca mine a avut si are sansa excelenta de a intelege procesele complexe ale unei afaceri precum este Auto Schunn.”

In prezent, compania Auto Schunn Romania este prezenta in vestul si nord-vestul Romaniei, cu centre de vanzari si service in Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava.

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro