De la preturi mici la procesoare capabile - laptopuri de gaming cu un buget restrans

august 12, 2019

Gaming-ul ar trebui să fie accesibil tuturor. Chiar dacă cadrele pe secundă nu vor fi la fel de multe și chiar dacă ecranul nu va oferi acele imagini impecabile, următoarele laptop-uri au tot ce-ți trebuie pentru momentele relaxante de gaming: de la procesoare și plăci video capabile, până la un preț ce nu-ți va crește pulsul.

 

Laptop Acer Aspire E5-572G-38HC

 

Dotat cu un procesor Intel Core i3 Haswell de 2.4 GHz cu cache de 3MB, acest laptop Acer îți oferă un raport pret/performantă foarte bun. Memoria RAM este de 4GB DDR3 și poate fi mărită până la 16 GB. Punctul forte al acestui laptop este, cu siguranță, placa video dedicată NVIDIA GeForce 840M de 2GB DDR3.

 

Laptop Acer Aspire E5-572G-5828

 

Dacă vrei un laptop de gaming ieftin, cu siguranță acest model îți va fi pe plac. Placa video dedicată NVIDIA GeForce 840M de 2GB, în combinație cu procesorul Intel Core i5 de 2.6 GHz, cu turbo boost de până la 3.2 GHz, îți oferă o experiență de gaming destul de bună, la un preț relativ mic. Laptopul are 4GB de memorie RAM si hard disk de 1TB.

 

Laptop Lenovo IdeaPad Z50-70

 

În primul rând, menționez că la nivelul raportului calitate/preț, laptopul IdeaPad z50-70 este imbatabil. Fie că îl folosești pentru jocuri, fie că-l folosești pentru aplicații mai pretențioase, vei observa rapid că acest laptop se mișcă excelent si este extrem de performant.

Puterea de procesare este asigurată de un Intel Core i7 cu o frecvență de 2GHz și un cache de 4MB. Display-ul de 15.6 inch este Full HD cu o rezoluție maximă de 1920×1080. Are 8GB DDR3 memorie RAM. Pe lângă HDD-ul de 1TB, laptopul este dotat și cu un SSD de 8GB care îmbunătățește considerabil performanțele sistemului de operare și viteza cu care programele sunt rulate. Placa video este NVIDIA GeForce 840M de 2GB DDR3.

 

Laptop Lenovo IdeaPad G510

 

IdeaPad G510 este un laptop foarte apreciat, cel mai probabil datorită dotărilor ce depășesc cu mult prețul la care poate fi achiziționat laptopul. Procesorul Intel Core i3 de 2.4 GHz, împreună cu placa video dedicată de 2GB RAM, AMD Radeon R5 M230, sunt clar punctele forte ale acestui model. Memoria RAM este de 4GB DDR3 iar hardul de 1TB. Prețul laptopului Lenovo IdeaPad G510 încadrează acest model în categoria laptopurilor de gaming foarte ieftine.

 

Laptop Asus K555LN-DM205D

 

 

Laptopurile Asus au fost întotdeauna dotate cu componente extrem de performante iar modelul K555LN-DM205D nu este o excepție. Puterea de procesare îi este asigurată de un Intel Core i7 Haswell de 2GHz, cu TurboBoost de până la 3.1GHz și cache de 4096KB.

 

Display-ul este Full HD, anti-glare, perfect dacă vei dori să ieși cu laptopul și în aer liber, unde lumina naturală este mai intensă. Acest laptop stă puțin mai slab la partea de memorie RAM, întrucât este dotat doar cu 4GB, însă recuperează prin prezența plăcii video NVIDIA GeForce 840M de 2GB DDR3.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro