De la idei de afaceri la practicile marketing-ului online – Conecteaza-te eficient cu clientii tai

Daca doresti sa iti promovezi afacerea online este posibil sa iei in considerare o agentie de marketing online. Marketing-ul online cuprinde toate modalitatile de promovare a unui serviciu sau produs in mediul online.

Marile companii stiu sa foloseasca diferite canale digitale, cum ar fi motoarele de cautare, retelele sociale, campanii de e-mail marketing si paginile lor web pentru a se conecta cat mai eficient cu clientii actuali si potentiali.

O agentine de marketing digital te ajuta sa reusesti sa faci acelasi lucru si sa-ti dezvolti cat mai bine afacerea. Specialistii The Markers Consult se ghideaza dupa o abordare integrativa care urmareste cinci directii complementare de servicii online:

Optimizare SEO

SEO se refera la optimizare site-ului afacerii tale pentru motorul de cautare Google. Optimizarea unui site implica o serie de actiuni tehnice si creative pentru ca website-ul sa fie mai bine pozitionat in pagina de rezultate Google Search. O mai buna pozitionare primeste mai multa credibilitate din partea utilizatorilor care interogheaza motorul de cautare. Iar aceasta credibilitate asigura accesul utilizatorilor pe site-ul tau.

Optimizarea SEO ajuta site-ul sa fie afisat in prima pagina Google, atunci cand oamenii acceseaza informatii legate de domeniul afacerii tale. Cresterea traficului organic este principalul motiv pentru care alegi sa investesti in astfel de servicii de optimizare. Traficul este transformat in lead-uri, iar acestea pot fi convertite in cumparaturi finale.

Promovare Social Media

Promovarea pe retele sociale a devenit vitala pentru companiile care isi doresc sa-si fidelizeze consumatorii. Serviciile de promovare in social media se refera la implementarea, dezvoltarea, administrarea si optimizarea de conturi si campanii de social media pe Facebook, Google+, Linkdin, Youtube, Instagram si Twitter.

Importanta retelelor social a crescut atat de mult in ultima vreme incat acum reprezinta un factor cheie pentru vizibilitatea si dezvoltarea brand-ului tau. O comunicare buna cu clientii vostri poate umaniza brand-ul si, in consecinta, sa atraga mai multi vizitatori pe site.

Campanii emailing

Prin acest tip de campanii, poti targeta persoanele care sunt interesate de produsul sau serviciul tau. Estte una dintre cele mai ieftine metode de a ajunge la clientii si potentialii clienti si este metoda care da cele mai bune rezultate din raportul cost/eficienta. Mai mult decat atat, rezultatele por fi monitorizare si optimizate in orice moment.

Campanii Google AdWords

Campaniile de acest fel sunt cele care ofera prezenta in cautarile clientilor tai exact in momentul in care acestia cauta ceva similar produselor sau serviciilor oferite de tine. Este o metoda avantajoasa si eficienta 100% din punct de vedere al costului, pentru ca platesti doar atunci cand acestia dau click pe reclama.

Specialistul in campaniile de acest fel se ocupa de tot ceea ce tine de buget, targetarea campaniei, segmentare, analiza de conversii, monitorizarea cuvintelor cheie relevante si formuleaza cele mai eficiente campanii pentru afacerea ta.

In plus, poti beneficia chiar si de voucher de reducere pentru Google Adwords. In colaborare cu un specialist in Google Ads ai garantia ca iti poti promova continut de foarte buna calitate prin intermediul banner-elor necesare si testarea lor pentru ca actiunile de Google Ads sa genereze cele mai bune rezultate.

Promovare prin reteaua de site-uri a agentiei

Agentia are in portofoliu o serie de site-uri si portaluri, prin intermediul carora vei avea posibilitatea sa iti promovezi serviciile si produsele. In primul rand, vei avea posibilitatea sa oferi continut pe platfome frecventate de clienti si potentiali clienti, ceea ce conduce la o expunere mai mare pe segmentul tau de piata si activitate.

Exista numeroase idei de afaceri, iar posibilitatile tale de investitie se vor reflecta in numarul de lead-uri, mai mult trafic relevant pe site si vanzari mai mari. In al doilea rand, o agentie specializata in proceduri, tehnici si actiuni online te poate indruma pe drumul succesului afacerii tale.

Pe site-urile puse la dispozitie de catre agentie te poti promova prin: bannere, advertoriale, articole sponsorizate, publicitate contextuala, link-uri pe cuvinte-cheie, newslettere dedicate, reclama paginilor de pe retelele sociale. In plus, daca vrei sa te ocupi de dezvoltarea personala pentru afaceri profitabile, gasesti numeroase resurse online si pe PortalManagement.ro.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro