De la competitie in lumea financiara la competitia

TeleTrade, broker ce promoveaza activ educatia financiara in Romania, se implica prin sponsorizari si in sprijinirea performantei in sportul romanesc. Cu o prezenta internationala in 30 de tari, TeleTrade ajuta in Romania juniorii ce practica judo, oferindu-le contextul pentru performanta. Lumea afacerilor, in special cea financiara, are nevoie de modele de fair-play, iar acest lucru se regaseste perfect in sport. Copiii au nevoie de o educatie completa, care sa ii pregateasca pentru “luptele” vietii, pe care le poarta orice adult. Tocmai de aceea, TeleTrade s-a alaturat unui sport precum judo, unde forta si mai ales tehnica sunt “armele” pentru reusita.

“Campionii in tranzactionare cunosc ce inseamna ambitia. Cunosc ce inseamna competitia. Si cunosc ce inseamna sa fii invingator! Acestea sunt sentimente unice care aduc satisfactii personale de o valoare care nu poate fi masurata si care cu greu poate fi inteleasa de altcineva din exterior. Orice trader traieste in prezent, analizeaza trecutul si plaseaza ordine in viitor. Viitorul nu poate fi prezis cu exactitate. Totusi, acesta se formeaza si se consolideaza in prezent. In sport este la fel ca in trading. Viitorul depinde de ziua de astazi. De aceea, compania TeleTrade investeste in juniorii care demonstreaza ambitie si reusesc sa o fructifice in rezultate exceptionale. Juniorii care reprezinta Romania la campionatele internationale si interne de judo obtin medalii la aproape toate probele si imbraca atat la antrenament, cat si in cadrul competitiilor, echipamente TeleTrade”, a declarat Goldman Laszlo, Chief Image Administrator (C.I.A.) & Creative Partner for TeleTrade Romania.

“Sa ne aplecam atentia asupra aportului de performanta olimpica, venit din partea acestor copii care reprezinta generatiile viitoare si care se dezvolta acum si cu ajutorul celui mai bun broker: TeleTrade. Scopul? Aceste generatii care obtin performanta, trebuie sa devina piloni de suport si valori de referinta pentru viitorul sportului in Romania. TeleTrade este una dintre companiile care sprijina viitorul sportului romanesc”, a mai adaugat reprezentantul TeleTrade.

Compania TeleTrade colaboreaza astfel cu Mako Ryu, club sportiv unde copiii pot sa-si dezvolte abilitatile sportive si pot face performanta in judo, la nivel national si international. Astfel, sportivi precum Cristian Stoica, care a obtinut 6 titluri de campion si 12 medalii in 2013, reusesc sa adune noi performante in sportul din Romania, aflat intr-o perioada nu tocmai fericita, comparativ cu momente de glorie din trecut, de la diverse discipline sportive.

Fondat in 1994, Grupul TeleTrade este o companie mondiala ce ofera clientilor o intreaga gama de servicii si oportunitati, cunostinte ale pietei si suport educational. Cu peste 200 de filiale in 30 de tari, TeleTrade este cea mai mare companie de profil din Asia si Europa ce ofera o intreaga gama de servicii in conformitate cu standardele de calitate la nivel mondial. Stabilita in Cipru, TeleTrade Europa este licentiata si reglementata de CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) si se completeaza cu MiFID (Directiva Pietelor de Instrumente Financiare). TeleTrade a primit numeroase premii internationale ce atesta calitatea serviciilor oferite. In Romania, TeleTrade (www.teletrade-dj.ro) este prezenta in Bucuresti, dar si prin partenerii locali din Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi si Constanta.

» Preluat de pe LivePr.ro
De la competitie in lumea financiara la competitia