De la 19:00, Romania joaca pentru mentinerea in cartile calificarii, in compania Elvetiei.

iunie 15, 2016

De la 19:00, Romania joaca pentru mentinerea in cartile calificarii, in compania Elvetiei. Partida este programata sa se dispute pe ‘Parc des Princes’, iar arbitrul de centru este rusul Sergei Karaev. Confruntarea poate fi urmarita pe Dolce Sport si Pro TV. Meciul conteaza pentru runda a doua din Grupa A de la Campionatul European de Fotbal din Franta.

Lumea este sceptica intr-un eventual succes al nationalei noastre, dar trebuie avut in vedere ca am tinut Franta in sah, beneficiind de tracul pe care le-au avut elevii lui Deschamps. Ultima data cand Romania a intalnit Elvetia intr-un meci cu miza, a fost in 1994, cand am pierdut cu 1-4. Totusi, sunt foarte clare intentiile lui Anghel Iordanescu, avand in vedere ca a aliniat o formula destul de ofensiva. De cealalta parte, Elvetia nu are de ce sa forteze atacul, lasandu-se descoperita in defensiva, pentru ca pe ei ii ajuta si un rezultat de egalitate, daca tinem cont ca se califica 4 din cele 6 echipe clasate pe locul al treilea din faza grupelor.

                          3.25 la NetBet

Victorie Romania     3.10 la Sportingbet

3.30 la Unibet

Neavand o baza de selectie foarte mare, drept dovada ca in partida cu Franta am avut jucatori in primul 11 care evolueaza in liga a doua din Spania, cum e Florin Andone sau care au jucat la echipe ce au retrogradat, cum e cazul lui Razvan Rat.Totusi, Romania este o echipa careia ii lipsesc individualitatile, neavand un jucator care sa faca diferenta, iar forta grupului este singura noastra arma. De aceea, Romania este foarte probabil sa ajunga de multe ori in careul advers, finalizand cu suturi la poarta, unele mai bune, altele care sa nu-l puna la treaba pe Sommer.

Romania +0,5 suturi pe poarta:                                           2.35 la NetBet

Romania sa castige oricare dintre reprize:                        2.15 la Sportingbet

Romania peste 3,5 suturi pe spatiul portii:                        1.85 la Unibet

Elvetia o sa-si doareasca sa controleze mai mult acest joc, preferand sa joace cu minge lunga pe varful Seferovic, un joc care ii este familiar si Romaniei, care ar putea face acest lucru in criza de timp. Cele doua linii ofensive stand la limita offsideului, cel putin asa s-a intamplat in primul meci, cand Elvetia a fost prinsa afara din joc de sase ori, iar Romania o singura data, dar era de asteptat, avand in vedere adversarul intalnit. Fiind echipa obligata sa atace mai mult, teoretic Romania trebuie sa fie prinsa mai des in afara jocului. Nu excludem o gafa a apararii elvetiene, avandu-l pe Nicolae Stanciu in fata, un jucator de viteza, mai ales ca Fabian Schar, unul dintre fundasii centrali ai elvetienilor are deja un cartonas galben si ar putea sa fie suspendat daca astazi il primeste pe al doilea.

Peste 3,5 offisde-uri in meci:                    1.64 la NetBet

Nicolae Stanciu inscrie oricand:              4.60 la Sportingbet

Romania are cele mai multe offside-uri: 4.50 la Unibet

Cotele si pronosticurile propuse sunt de la cele mai importante agentii de pariuri online din Romania. Cel mai citit website al pariorilor din Romania, a realizat un sondaj cu cele mai bune agentii prezente pe piata. Vezi aici care sunt considerate cele mai bune case de pariuri sportive din Romania.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro