De doua ori mai multe minute nationale pentru utilizatorii cartelei Vodafone - 2 Euro credit in plus

decembrie 19, 2011

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc, incepand de astazi, de doua ori mai multe minute nationale si internationale si SMS-uri nationale pentru extraoptiunea Total, prin activarea extraoptiunii Plus, in valoare de 2 Euro credit.
Mai mult, extraoptiunea Plus se poate activa alaturi de oricare dintre extraoptiunile promotionale din portofoliul Vodafone, aducand in plus 75 de minute nationale si internationale si SMS-uri nationale.

Extraoptiunea Total include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 75 de minute nationale si internationale si SMS-uri nationale, alaturi de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 Euro credit/luna (TVA inclus).
Mai mult, utilizatorii care isi activeaza extraoptiunea Plus sunt inscrisi automat intr-un concurs in care pot castiga un smartphone Galaxy Nexus pe zi, prin tragere la sorti, intre 15 si 31 decembrie. Mai multe informatii sunt disponibile la www.vodafone.ro/cartela.

Noul Galaxy Nexus, lansat de Vodafone in urma cu cateva zile, este primul telefon din lume ce functioneaza cu cea mai recenta versiune a platformei Android pentru telefoane, cunoscuta sub numele Ice Cream Sandwich (Android 4.0).
In plus, din 15 decembrie, clientii noi si existenti ai Cartelei Vodafone pot face prietenilor cadouri prin SMS-uri gratuite, indiferent de reteaua in care se afla acestia, si prin aplicatia „Primeste si Daruieste” de pe Facebook. Aplicatia poate fi accesata atat pe contul de Facebook al Vodafone Romania (www.facebook.com/vodafonero), cat si pe contul Paul Maximus (www.facebook.com/paul.maximus).

La trei SMS-uri primite intr-o zi de la prieteni diferiti prin numarul 722 sau de pe Facebook, utilizatorii primesc, indiferent de reteaua de telefonie mobila ai carei clienti sunt, unul dintre cadourile de colectie oferite de Vodafone. Mai mult, utilizatorii Cartelei Vodafone care primesc cinci mesaje in aceeasi zi, de la prieteni diferiti, primesc automat 1 Euro credit cadou, disponibil pentru orice servicii prepaid. 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro