De ce trebuie sa alegem polistiren extrudat in casa noastra

Ce detalii dezvaluim azi despre polistiren extrudat

Podeaua este suprafata pe care mergem in fiecare zi, este de preferat sa folosim polistiren extrudat ca material izolant pentru a evita problemele de sanatate ale persoanelor din camera. Daca polistiren extrudat nu este utilizat pentru izolare, acesta poate afecta negativ zgomotul din camera in cauza.

Expertii in constructii recomanda aceasta optiune, deoarece este cea mai eficienta solutie. Mai mult, pentru sistemul de incalzire prin pardoseala, se recomanda utilizarea panourilor din polistiren extrudat realizate special pentru acest proiect. Rolul acestui material este de a izola suprafetele si spatiul dintre ele.
polistiren extrudat
De obicei, intregul sistem de incalzire este instalat in cea mai rece camera, mai ales in cazul blocurilor, de aceea ar trebui utilizat un strat gros de polistiren extrudat pentru a evita disiparea caldurii.

De ce sa alegi acest material

Fiecare material izolant este caracterizat de o serie de caracteristici care il separa de materiale similare, pe de o parte, si seamana cu ele, pe de alta parte. Polistiren extrudat este un material foarte asemanator cu materialul expandat, dar are o varietate de proprietati unice care il disting de acest material sau de alte materiale izolante de pe piata. In ciuda costului ridicat, caracteristicile sale il fac sa nu fie un dezavantaj pentru utilizatori, care spera ca va beneficia de avantajele sale:

  1. Acest material este un material de izolare foarte bun.
  2. Este un material cu duritate ridicata, foarte potrivit pentru izolarea pardoselii.
  3. Polistirenul extrudat are efecte anti-mecanice si caracteristici anti-lumina soarelui si este foarte usor de manipulat sau transportat;
  4. Are o gama larga de dimensiuni si se pot potrivi cu orice tip de structura.

De unde cumparam?

Acum puteti cumpara polistiren de la Mesteru Manole la un pret foarte accesibil. Produsele furnizate de Mesteru Manole sunt de inalta calitate, iar preturile lor respecta raportul calitate-pret. Alegeti materiale de cea mai buna calitate de pe piata!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » De ce trebuie sa alegem polistiren extrudat in casa noastra