De ce sa treceti la tigari electronice Evod?

Nu este niciodata usor sa va schimbati obiceiurile, in special obiceiul de a fuma dimineata la cafea, cu prietenii sau in pauza de relaxare. Toate aceste ritualuri fac parte din viata dumneavostra de zi cu zi si parca ati dori ca nimic sa nu va tulbure acest ritm. Totusi, daca priviti atent, exista multe avantaje si beneficii pe care le puteti avea daca treceti la tigari electronice Evod.

Comparatie tigari clasice versus tigari electronice Evod

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca atunci cand decideti sa treceti la tigari electronice Evod nu este nevoie sa renuntati la toate micile momente de placere mentionate mai sus. In schimb, veti avea posibilitatea sa fumati oriunde, la costuri mai mici si fara efectele nocive ale tutunului.

Un factor foarte important in aceasta comparatie este costul. Daca fumati un pachet de tigari clasice pe zi, costul acestui viciu va fi de aproximativ 450 ron pe luna. In schimb, tigarile electronice Evod sunt de 4 pana la 5 ori mai ieftine (de exemplu, la magazinul VapShop, o tigara electronica evod costa in jur de 90 ron).

In cazul tigarilor clasice, fumul contine monoxid de carbon, amoniac, mercur, plumb, cadmiu, hidrocarbura benzen, gudron…, pe cand la tigarile electronice evod, fumul este format doar din vapori de apa. Si in privinta continutului tigarii, diferentele sunt enorme. In timp ce tigarile clasice contin nu mai putin de 4000 de substante toxice si 40 de compusi cancerigeni, tigarile electronice evod au doar 5 compusi: propilenglicol si glicerina vegetala (produse deja utilizate in medicamente, produse alimentare, cosmetice si fumul de discoteca), apa, alcool si poate sau nu sa mai contina nicotina. Aceasta substanta este in mod obligatoriu continuta de tigarile clasice, dar in cazul tigarilor electronice, puteti alege daca doriti lichid cu sau fara nicotina, dozajele acestea fiind variabile: 0 mg/ml, 6 mg/ml, 11 mg/ml si 19,6 mg/ml.

Fumatorii de tigari clasice vor avea intotdeauna miros de fum de tigara pe haine, in par, in diferite camere din casa (daca nu chiar in toata casa). Si in privita aspectului fizic apar cateva schimbari: dintii si uneori degetele devin mai galbene, pielea imbatraneste prematur, iar respiratia va mirosi destul de urat. In cazul tigarilor electronice evod, vaporii care ies pot sa dea in toata casa o aroma de fructe, de cafea sau alta aroma care va place, mediul va fi sanatos, iar in privinta sanatatii va veti simti mai fresh, mai curat si veti avea un ten mai radiant si o respiratie mai proaspata.

Un motiv in plus pentru a trece la tigari electronice Evod il reprezinta protejarea copiilor si a intregii familii, pentru ca, atunci cand fumati tigari clasice, fara sa va dati seama, ii faceati sa fie fumatori pasivi, iar acest lucru este foarte daunator pentru sanatatea lor.

VapShop, partenerul ideal cand treceti la tigari electronice Evod

Magazinul online VapShop vine in sprijinul celor care vor sa renunte la fumat prin oferirea de tigari electronice Evod, ideale pentru a scapa de dependenta si pentru a avea un mediu de viata mai sanatos.

» Preluat de pe LivePr.ro
De ce sa treceti la tigari electronice Evod?