De ce sa folosesti platouri de ardezie in locatia ta HoReCa?

Atunci cand ai o locatie HoReCa incercarea de a alege cele mai bune variante de prezentare a mancarii poate sa fie o adevarata incercare. Pe piata exista multe posibilitati de achizitionare a accesoriilor si veselei specifice pentru aceasta industrie. Atunci cand se aleg platouri de ardezie, exista si posibilitatea de a impresiona clientii prin modul in care sunt servite preparatele culinare. Iata cateva informatii care pot sa ajute in situatia in care cautati produse HoReCa si doriti sa aveti idei de prezentare pentru locatia voastra.

Forme si tipuri de platouri de ardezie

In ceea ce priveste produse pentru HoReCa, platourile RoseHome din lemn si ardezie sunt o varianta inedita. Ele au o forma dreptunghiulara cu maner din lemn de acacia si partea pe care se pune mancarea este din ardezie. Sunt foarte bune pentru utilizare in restaurante, pub-uri sau alte locatii, unde se pot pune mezeluri, carne de mai multe feluri sau felul principal de mancare aranjat deosebit. Se spala de mana si este usor de transportat din cauza manerului integrat.

O alta forma de platouri de ardezie este cea rotunda care este utilizata in general pentru sushi sau alte variante de mancare prezentate intr-o forma eleganta. Forma in sine determina un aspect frumos, care atrage privirea. Se pot pune si mezeluri, carne de multe feluri sau poate fi un platou pentru fructe decorate si asezate geometric.

Platourile de ardezie dreptunghiulare si patrate sunt produse pentru HoReCa folosite intens pentru cei care au o asemenea locatie. Ele sunt specifice pentru burgeri, care pot sa fie serviti cu cartofi prajiti, cu salata sau cu alta garnitura. Pot sa fie utilizate si pentru alte feluri de mancare, pentru platouri combinate.

Caracteristici de utilizare a platourilor de ardezie si altor produse pentru HoReCa

Fie ca vorbim despre platourile de ardezie, fie ca ne referim la alte produse pentru restaurante, hoteluri sau pub-uri, este important sa stim ce calitati si caracteristici au obiectele folosite. Astfel ca este important de stiut ca platourile de ardezie au ca principala calitate pastrarea buna a alimentelor in timp. Ele se vor degrada mai greu si vor arata apetisant mai mult timp. De asemenea, se spala foarte usor si sunt intretinute corespunzator mult timp. Ardezia este o piatra naturala care sustine aspectul si gustul mancarii. Din punct de vedere estetic mancarea iese in evidenta pentru ca este colorata, iar baza este neagra. De aceea platourile arata apetisant.

Platourile RoseHome din lemn si ardezie sunt alegerea potrivita pentru o prezentare deosebita. Ele sunt impartite in mai multe sectiuni, sunt in forme diverse, cu marimi si metode de servire diferite. Pot sa fie adresata unor clienti si tipuri de mancare distincte. Astfel ca, de exemplu, un platou dreptunghiular din lemn de acacia si ardezie poate sa fie utilizat la micul dejun. Caracteristica lui principala este aceea ca partea de ardezie poate sa sustina carne sau ou cald, iar in laterale, unde este lemn, se pot pune alte lucruri precum painea sau ceaiul.

Avantaje pentru platourile RoseHome din lemn si ardezie

Platourile RoseHome din lemn si ardezie sunt estetic frumoase si au calitatea de a imbina atat partea de lemn, care aduce directia de natural, cat si partea de ardezie, care este utilizata intr-o zona mai degraba moderna. Platourile RoseHome din lemn si ardezie sunt imbinarea perfecta intre cele mai actuale tendinte si formele naturale de a manca. Sunt perfecte pentru locatiile HoReCa ce doresc sa fie in prim plan.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro