De ce sa alegi un detergent organic?

V-ati intrebat vreodata ce este un detergent organic? Este posibil sa ii fi observat pe rafturile magazinelor, dar sa nu cunosti diferenta. In acest articol iti voi prezenta diferentele dintre un detergent obisnuit pentru rufe si unul organic si de ce gama de detergenti organici este mult mai benefica pentu dvs. si familie.

Ce este un detergent bio?

Detergentii bio contin enzime care ajuta la descompunerea compusilor grasi si amidonici, care se gasesc in majoritatea celor mai comune pete de imbracaminte, cum ar sosurile, uleiurile si grasimea. Aceste enzime lucreaza pentru a ridica petele din tesaturi, facand o excelenta indepartare a acestora, intr-un mod mult mai usor si rapid.

Un detergent normal nu va realiza la fel de eficient aceasta procedura, de asemenea, din cauza ca nu contine la fel de mutle substante optime, va trebui sa spalati hainele la o temperatura mai ridicata. Unele materiale se deterioreaza cand sunt spalate la temperaturi prea mari, spre exemplu lana, iar acest lucru face dificila curatarea optima. Pentru a nu va face griji ca puloverul dvs. preferat se va stramta sau nu va fi spalat cum trebuie, va recomand sa incercati un detergent organic.

Diferenta esentiala dintre un detergent bio si unul normal este prezenta enzimelor, ce sunt ideale pentru curatarea petelor dificle. Aceste enzime sunt concepute astfel incat sa descompuna proteine, amidonuri si grasimi care se gasesc in petele alimentare, in traspiratie si in alte pete comune. Aceste enzime functioneaza chiar si la temperaturi scazute (30-50 grade Celsius), ceea ce este ideal pentru ca puteti spala orice tip de imbracaminte, indiferent de material.

Majoritatea detergentilor obisnuiti de rufe prezinta consumatorilor o mare problema, chiar daca acestia nu o recunosc. Detergentii obisnuiti sunt din substante chimice si lasa pe imbracaminte reziduri chimice, care sunt aborbite de piele sau inhalte in plamani. Aceste urme chimice creeaza simptome deranjante pentru multi clienti si variaza de la iritatii ale pielii sau ale ochilor, la afectiuni mai grave, precum eczemele, eruptii cutanate sau tulburari endocrine.

Sunt doua mari motive pentru care un detergent organic este mult mai potrivit. In primult rand, acesta este mult mai bun pentru sanatatea ta, iar in al doilea rand curata mult mai bine hainele. Daca primul motiv nu te convinge, al doilea sigur o va face. Foarte putini consumatori aleg detergentii de rufe dupa efectele pe care le va avea asupra pielii, factorii luati in considerare sunt cat de bine curata rufele si cat de frumos miroase.

Gama de detergenti organici indeplineste cei mai importanti 3 factori pentru consumatori si anume, curata impecabil imbracamintea, indiferent de material, deoarece va avea aceeasi actiune si la temepraturi scazute, parfumul persista in tesatura, astfel incat sa te bucuri de articolelele vestimentare proaspat spalate, iar in al treilea rand, pielea ta nu va mai avea de suferit.

Utilizarea de ingrediente minerale si componente complet naturale fac detergentii potriviti pentru mediu, astfel incat, apa ramasa nu va fi periculoasa si se va dizolva complet in aceasta. Spala-ti rufele optim cu un detergent bio. Nu conteaza daca materialul este unul pretentios sau consideri ca petele sunt foarte dificile, datorita substantelor naturale si a puterii acestora, detergentii iti vor curata optim imbracamintea. Articolele tale vestimentare vor arata la fel ca in prima zi, iar parfumul lor va persista.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » De ce sa alegi un detergent organic?