De ce inca se merită să cumperi un Samsung Galaxy S23 Ultra?

februarie 27, 2024

Samsung a fost primul jucător important care a creat segmentul Ultra. Chiar de la începutul anului 2020, Galaxy S20 Ultra a stabilit că Ultra înseamnă mai mult decât Pro (sau Pro Max) - înseamnă un afișaj și o baterie ultra, dimensiuni mai mari, o cameră principală cu un număr foarte mare de pixeli, un sistem de camere ultra versatil și un sistem ultra versatil de performanţă.

Samsung Galaxy S23 Ultra si mai noul S24 este întruchiparea telefonului Ultra și este cu ușurință cel mai popular telefon Samsung de pe piață. În timp ce ai putea crede că designul este puțin învechit în acest moment, este, fără îndoială, un caz în care funcționalitățile sunt principalul avantaj. Corpul dreptunghiular este ideal pentru a transporta o insulă mare cu patru camere, un chipset puternic cu răcire însoțitoare, o baterie mare de 5.000 mAh și un stylus. Ca să nu mai vorbim de cel mai mare afișaj pe care îl poți găsi pe un telefon care nu se pliază. Descoperiti gama completa pe emag la telefoanele Samsung S23 ultra si S24.

Acum, la a patra generație, Galaxy Ultra și-a îmbrățișat identitatea purtătoare a stiloului S, solidificând o altă caracteristică pe care o are doar Galaxy Ultra. Samsung s-a asigurat că modelul din 2023 are o altă caracteristică extrem de apreciată, sub forma noii camere de 200 MP.

Dar să revenim la acel cuvânt, „învechit”. Privind la ultimul model, foarte puține s-au schimbat în comparație cu predecesorul său. În timp ce Galaxy S22 Ultra a fost oarecum o schimbare de paradigmă față de S21 Ultra, modelul S23 este o evoluție subtilă. S Pen-ul nu mai este noutate, restul camerelor, displayul și bateria sunt practic aceleași, la fel ca și designul și construcția, în cea mai mare parte.

Ce s-a schimbat la noul Samsung Galaxy S23 Ultra?

Cele mai mari schimbări sunt trecerea la procesorul Qualcomm și la noua cameră de 200 MP - modificări care probabil nu i-au motivat pe majoritatea utilizatorilor S22 Ultra să facă upgrade. În cele din urmă, smartphone-ul este mai degrabă destinat fanilor fideli lui Galaxy Ultra (și vechiului Galaxy Note) care își doresc un Samsung mare, familiar.

Este un dispozitiv important pentru Samsung, iar compania își păstrează cu minuțiozitate rădăcinile sale. Este o situație asemănătoare cu cea a iPhone Pro Max - oamenii își doresc acest pachet an de an. Așa că acum că noul model a devenit rapid cel mai bun smartphone pe care îl poți cumpăra, este timpul să vezi, pe scurt, ce l-a adus în acest punct.

Designul general al lui Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung a păstrat aspectul general al Galaxy S22 Ultra, dar și-a îmbunătățit câteva lucruri. Curbele afișajului și panoului din sticlă din spate au fost reduse semnificativ, iar cadrul a devenit mai lat în lateral. Aceste schimbări au transformat un S22 Ultra greu de ridicat și alunecos într-un S23 Ultra confortabil de manevrat. Aceste modificări au fost, de asemenea, o mană divină pentru oamenii care își folosesc telefoanele goale (adică fără husă de protecție).

Geamul mat din spate respinge amprentele și este plăcut la atingere, chiar dacă este puțin alunecos. În schimb, cadrul lucios Armor Aluminium este ușor de pătat, dar are avantajul de a fi mai aderent.

Desigur, prețul acestui smartphone este unul pe măsura caracteristicilor sale. Dacă dorești un model mai ieftin, atunci e cazul să te orientezi către Samsung A53.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro