De ce este mai avantajos sa iti lasi masina in parcarea Otopeni

E nevoie sa te deplasezi cu avionul pentru o calatorie de afaceri? Sau ai programat concediul in alta tara si trebuie sa iei avionul de la Bucuresti? Oricare ar fi motivul pentru care calatoresti cu avionul, alege sa mergi cu propria masina la aeroport, renuntand la taxiuri, tramvaie si alte mijloace de transport in comun, alege sa scapi de aglomeratia orasului, alegand propriul tau traseu. Poate ca iti faci griji ca nu ai unde sa lasi masina dupa cat timp esti plecat. O poti lasa in parcarea aeroportului. Parcarea long term cea mai buna solutie pentru a lasa masina in siguranta cat timp tu esti plecat din tara sau din oras cu avionul.

Ce avantaje ai daca alegi parcare in Otopeni

Ai o multime de motive sa alegi parcarea Otopeni, pe care doar tu le stii, insa eu o sa iti prezint cateva din avantajele pe care le ai daca alegi sa iti lasi masina in parcarea privata cat timp tu esti plecat.

Preturi avantajoase.

De fiecare data cand alegem un anumit serviciu cautam preturi mici sau cel putin avantajoase. Comparand preturile unei parcari pe termen scurt cu pretul parcarii pe termen lung cel mai avantajos este costul pe care il vei plati la o parcare pe termen lung. Iti poti lasa masina in parcare cate zile ai nevoie, plata se face pe zi si nu pe ora ca in cazul parcarilor pe termen scurt, deci beneficiezi de un pret mult mai avantajos. Daca te intrebi in functie de ce esti tarifat, raspunsul este simplu, pretul difera in functie de cate zile lasi masina in parcare si tipul masinii.

Securitate zi si noapte. La orice ora din zi sau din noapte parcarea este pazita de un agent de paza, in plus nimeni nu are acces in incinta parcarii fara o verificare prealabila. Mai mult decat atat, parcarea este supravegheata timp de 24 h de camerele de supraveghere care inregistreaza non-stop tot ce se petrece in parcare, deci ii tine pe infractori departe dar si pot folosi ca probe ion cazul unui incident neplacut. Deci, poti sa stai fara grija stiind ca masina ta este in deplina siguranta si nimeni nu se poate apropia de ea cat timp tu esti plecat din tara.

Acces la inregistrarile camerelor de supraveghere live de oriunde te afli. Indiferent daca esti in Bahamas sau una din insulele Indoneziei, ai acces live la camerele video a parcarii, acest serviciu iti este pus la dispozitie doar de unele companii. Deci nu mai sta cu grija masinii pe care ai lasat-o acasa, alege sa o parchezi in parcarea aeroportului Otopeni si bucura-te de calatorie fara griji.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » De ce este mai avantajos sa iti lasi masina in parcarea Otopeni