De ce ai nevoie de MacBook Air

Dacă ești un împătimit al produselor Apple, atunci nu va veni ca o supriză faptul că MacBook Air este un device impecabil care dispune de toate specificațiile necesare unui laptop ideal. Dacă, însă, te numeri printre cei care nu au luat contact cu device-urile Apple, este foarte probabil ca prima experiență cu MacBook Air să te cucerească iremediabil.

 

Apple nu este doar despre brand, iar succesul său se datorează într-o mare măsură atenției și profesionalismului față de clienți. MacBook Air nu face excepție de la regulă, fiind unul dintre cele mai vândute și preferate MacBook-uri. Totuși, căror motive i se datorează faima celebrului MacBook Air?

 


În primul rând, calitatea vizuală este un mare punct forte al device-urilor Apple, iar MacBook Air 2017 oferă un ecran widescreen glossy cu diagonala de de 13,3 inch, cu retroiluminare LED și suport pentru milioane de culori. Poți urmări filmele și serialele preferate la o calitate superioară, iar la fel de eficient îți poți rezolva alte activități cu ajutorul acestui MacBook.

 

În ceea ce privește durata bateriei, MacBook Air 2017 este o încântare pentru posesori. Poți folosi device-ul până la 12 ore de navigare wireless pe internet sau până la 12 ore de vizionare filme pe iTunes fără a te îngrijora de consumarea bateriei. În cazul în care pleci în vacanță și ai uitat MacBook-ul aprins, e foarte probabil ca atunci când te întorci acesta să fie încă deschis deoarece Apple se mândrește cu o rezistență de până la 30 de zile în mod standby pentru acest produs.

 

Despre design, e foarte ușor notabil că, din nou, Apple a făcut o treabă excelentă atunci când a conceput MacBook Air. Având o grosime între 0,3 – 1,7 cm și o greutate de doar 1,35 kg, device-ul este foarte ușor de transportat oriunde. Ce poate fi mai util decât să ai posibilitatea de a lua oriunde cu tine sarcinile pe care le ai de rezolvat pentru job? Și toate încap doar în acest MacBook Air, iar partea și mai bună e că le poți rezolva dimineața la cafenea, în tren sau oriunde este necesar să lucrezi!

 

Experiența de a lucra cu MacBook Air este impresionantă dat fiind faptul că device-ul dispune de trackpad multi-touch care oferă un control precis al cursorului. La acest capitol merită să detaliem, pentru că este o caracteristică specifice Macbook: acest trackpad ultra-funcțional permite gesturile inerțiale de derulare, apropiere și depărtare, rotire, alunecare, alunecare cu trei degete, alunecare cu patru degete, atingere, dublă atingere și glisare. Pare copleșitor? În realitate este foarte simplu și rapid!

Cred ca suntem cu toții de acord că orice suport tehnologic ar trebui să fie adaptat nevoilor persoanelor cu dizabilități și să poată fi perfect utilizabil de către acestea. Caracteristicile de accesibilitate disponibile ajută persoanele cu dizabilități să profite la maximum de noul lor MacBook Air.

 

Cum? Datorită asistenței încorporate pentru vedere, auz, abilități fizice și motrice, precum și pentru învățare și alfabetizare, cu Macbook Air se pot crea lucruri uimitoare!

 

Așadar, nu cred ca mai e nevoie de alte motive! Dacă ești în căutarea unui nou laptop cu execuție ireproșabilă, atunci MacBook Air 2017 este soluția perfectă!

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro