De Cartea Recordurilor: Doi romani sunt datori la 10 banci

Baza de date constituita de Biroul de Credit a inregistrat doua situatii ce pot fi consemnate in orice moment in Cartea Recordurilor: doi romani au reusit sa se imprumute cu diverse sume de bani de la 10 banci comerciale. Situatia ar fi fost oarecum acceptabila (nu si pentru Banca Nationala a Romaniei care tine neaparat sa ne indatoram intr-o anumita limita!) daca cei doi romani ar fi returnat creditele contractate. …

Exemplele "negative" monitorizate de Biroul de Credit pot continua: cea mai mare restanta la o singura banca este un "tun" de aproximativ 200.000 euro. Dar despre alte situatii "mai putin normale" si despre activitatea Biroului de Credit, institutia care a bagat in sperieti clientii bancilor pentru ca iti stie intotdeauna datoriile acumulate, puteti afla intr-un amplu interviu cu directorul general Serban Epure.

Pentru a putea sa-ti spui si tu parerea pe Forumul Cafeneaua Bancara (www.cafeneauabancara.ro) in legatura cu lista neagra de la Biroul de Credit, creaza-ti un cont aici. Pentru a vizualiza comentariile pe aceasta tema formulate de membrii Forumului Cafeneaua Bancara urmeaza acest link.

Articol preluat de pe www.bankingnews.ro