A dat in judecata eBay pentru un motiv absurd. Afla ce a vrut sa vanda aceasta femeie!

iunie 5, 2015

O femeie din Spania incearca sa profite din vanzarea parcelelor de teren la soare, pretinzand ca ea detine soarele in acele zone. Maria Angeles Duran pretinde acest lucru inca din 2010 si intentioneaza sa factureze toti utilizatorii de "soare" de pe terenul sau. Ceea ce este incredibil este faptul ca instantele spaniole au acceptat cererea sa, desi proprietarii de panouri solare nu au primit inca nicio factura de la doamna Duran.

In momentul in care femeia a incercat sa-si duca afacerea la alt nivel, incepand sa vanda parcele de soare pe eBay, a promit o lovitura devastatoare. Casa de licitatii online i-a blocat contul dupa ce si-au dat seama ca vindea parcelele la pretul de 1 euro pe metru patrat.

eBay a respins incercarea doamne Duran de a vinde parcelele pe platforma sa online. In ciuda acestui fapt, o judecatorie din Madrid a acceptat ca valid dreptul femeii de a intenta proces pentru a-i fi recunoscute drepturile. Maria a declarat: "Nu sunt proasta, cunosc legea iar pretentiile mele sunt absolut legale".

Sursa: Metro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro