Dansatorii companiei Michael Flatleys Lord Of The Dance vor dansa in premiera pe 14 octombrie in Constanta

Inca un oras simbol al Romaniei, Constanta, completeaza harta noului turneu al indragitilor dansatori irlandezi. Daca anul trecut mii de romani din diferite colturi ale tarii s-au lasat cuceriti de magia dansurilor irlandeze, anul acesta, pentru prima oara, a venit si randul constantenilor sa se bucure live de festivalul dansurilor la ei acasa.

Pe 14 octombrie la Sala Sporturilor din Constanta, dansatorii companiei Michael Flatleys Lord Of The Dance vor sa castige definitiv inimile oamenilor marii.
Daca in fiecare vara, Constanta este una din destinatiile preferate ale romanilor, de anul acesta, toamna, Constanta reprezinta noua capitala a dansului international pentru romanii din toata tara.
Cum milioane de oameni de pe intreg mapamondul le-au urmarit si admirat toata spectacolele sustinute in toate colturile lumii, lasandu-se cuceriti de minunata poveste ce creioneaza antica dar actuala lupta dintre bine si rau, traind si simtind alaturi de eroii celebrei povesti pe ritmuri vechi irlandezi, toata gama de emotii: frica, dragoste, ura, mila, compasiune, dragoste si nu in ultimul rand bucuria de a vedea un final fericit in care fortele binelui si dragostea triumfa.
Denumiti de criticii de gen minune a lumii moderne, dansatorii reusesc la fiecare reprezentatie sa impresioneze prin dans, costume fabuloase, jocuri de lumini, jocuri de artificii si interpretarea spectaculoasa a fiecarui rol din poveste.

Spectacolul din Constanta face parte din al doilea turneu in Romania, turneu ce va dura o saptamana si va incepe pe data de 9 octombrie 2012 si se va incheia pe 16 octombrie. Restul oraselor prin care vor poposi celebri dansatori irlandezi, vor fi anuntate ulterior.

Pentru toti cei ce doresc sa vada incredibilul spectacol sustinut de dansatorii irlandezi, biletele s-au pus in vanzare in urmatoarele locatii:
Flanco: – Real (Sos . Mangaliei nr 195 A)
– Maritimo ( Bd. Aurel Vlaicu nr 220)
– Tomis (Bd Tomis nr 391)
Libraria Adevarul : – Bd Tomis nr 17
Diverta: – Park ( Bd. Alexandru Lapusneanu nr 116 C )
– Maritimo ( Bd. Aurel Vlaicu nr 220)
– Tomis (Bd Tomis nr 391)
si online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro si myticket.ro

Preturile biletelor sunt urmatoarele urmatoarele:
-300 lei: categoria VIP
-250 lei: categoria 1
-200 lei: categoria 2
-150 lei: categoria 3
-100 lei: categoria 4

Turneul Lord Of The Dance este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.