Daniel Morar nu vrea sa isi dea demisia

octombrie 10, 2007


In urma inspectiei judiciare realizate de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), procurorul sef al DNA, Daniel Morar, a declarat ca nu isi va da demisia deoarece nu are niciun motiv sa o faca. Un alt argument adus de procuror este acela ca demisia sa oricum nu ar linisti apele in justitia romaneasca, ne informeaza Adevarul. In ceea ce priveste masurile pe care ar trebui sa le ia in urma raportului, Morar a declarat: “Categoric că deficienţele constatate exista, o sa le remediem in perioada urmatoare. Eu vreau sa precizez ca raportul CSM a fost destul de putin inteles de catre marea masa a populatiei, intrucat comunicatul CSM a fost unul extrem de tehnic: se aproba raportul cu obiectiuni".
Daniel Morar: Nu am niciun motiv să-mi dau demisia

Evenimentul Zilei ne dezvaluie adevarul despre “Inalt Prea Securistul Arhiepiscop Pimen”. Desi dosarele preotilor au fost amanate mai multe saptamani deoarece acestia au refuzat audierile la CNSAS, rezultatele colaborarii cu Securitatea in cazul Inalt Prea Sfintitului Pimen Zainea, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, erau iminente. Colegiul CNSAS a decis ca IPS Pimen a furnizat din anii 70 informatii pentru Securitate si apoi pentru Directia de Informatii Externe. Pimen se alatura astfel celorlalti doi ierarhi deconspirati:  IPS Nicolae Corneanu, Mitropolitul Banatului, si IPS Andrei Andreicut, Arhiepiscopul de Alba-Iulia.
Inalt Prea Securistul Arhiepiscop Pimen

Exista si audiente mai putin serioase cel putin atunci cand nu esti tu implicat. Gandul ne povesteste cum o tanara a fost audiata in Franta deoarece a sarutat un tablou expus intr-un muzeu. Opera apartine pictorului american Cy Twombly si era expusa la Avignon. Buzele cambodgienei de 30 de ani au ramas perfect imprimate pe panza artistului si datorita rujului pe care il purta. Chiar daca acesta considera fapta sa drept "un gest prin care şi-a manifestat afecţiunea", pictorul a fost ingrozit de gestul sau. Reprezentantii muzeului au cerut 33.400 de euro pentru cheltuielile de restaurare a operei.
Tânără audiată în Franţa pentru că a sărutat un tablou expus înr-un muzeu

Tot Gandul ne vinde un pont in ceea ce priveste hainele si pantofii cumparati. In ciuda sloganului incetatenit in Romania “Marfa vanduta nu se schimba”, normele europene la care a trebuit sa ne adaptam odata cu aderarea la UE, prevad ca orice produs poate fi returnat in termen de doi ani de la data cumpararii daca exista o “lipsa de conformitate” a produsului. Regula se aplica indiferent daca produsul este articol vestimentar sau electrocasnic. “Lipsa de conformitate” se traduce prin faptul ca produsul nu mai corespunde conditiilor enuntate in certificatul de garantie, in contractul de vanzare cumparare, sau daca produsul „s-a defectat” intre timp de la sine.
Hainele şi pantofii pot fi returnaţi şi după doi ani de la cumpărare

Exista totusi produse care au un statut aparte. Cotidianul le da o veste buna fanilor Angelinei Jolie dar care au si un venit substantial. Un colier al actritei poate fi cumparat de romani in cadrul licitatiei organizate la Balul de Halloween de la Bucuresti.  Balul este un eveniment de binefacere, desfasurat sub moto-ul “Fiecare copil in scoala”.
Romanii pot cumpara un colier al Angelinei Jolie

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro