Daniel Fusaru participa in Anglia la Campionatul mondial de Karate JSKA, editia a 4-a

Proaspat intors din cantonamentul spartan de la Poiana Pinului, sportivul Daniel Fusaru a plecat miercuri - 20 august 2008 - catre Anglia, acolo unde va participa la editia a 4-a a Campionatului mondial de Karate JSKA; multiplul campion mondial s-a pregatit alaturi de alti 5 sportivi de lot national, colegi chiar din cadrul aceluiasi club sportiv Dinamo Bucuresti.
Lotul redus pentru competitia care se va tine pe arena Vellodrom din Manchester este format din 3 seniori si 3 senioare la care se adauga shihan Aurel Patru, practic doar sportivi de la titratul club Dinamo Bucuresti. Dintre seniori, alaturi de Daniel Fusaru au mai facut deplasarea in Anglia Bogdan Lipianu si Radu Todiras.
Competitia din Manchester reprezinta asadar ultimul mare test al sportivilor inainte de Campionatul Mondial de Karate SKDUN, ce se va desfasura anul acesta in Voujeaucour - Franta si Campionatul European de karate Wadokai, ce se va tine la Luxemburg.
La Cupa Mondiala pentru copii din Franta (care se va alea loc cu o zi inainte de Campionatul Mondial de Karate SKDUN) ar putea participa (depinde si de rezultatul de la ultimul trial) si sportivii Enache Madalin, Alpreotesei Bogdan si Arginteanu Andreea, copii antrenati de sensei Daniel Fusaru.

Cine este Daniel Fusaru?

-Practicant Karate din 1990, centura neagra 3 DAN Karate Shotokan, 2 DAN Karate Wadoriu-Wadokay;
-2002-2004: Absolvent al Scolii Nationale de Formare si Perfectionare a Antrenorilor (Centrul de Excelenta) Bucuresti, specializarea Arte Martiale;
-Maestru Emerit al Sportului din 2004;
-Laureat al sportului romanesc intre 2004-2006 la Gala Sportului organizata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Agentia Nationala pentru Sport (ANS);
-Multiplu campion national, european si mondial de Karate Shotokan, Karate Wadoriu-Wadokay si Kempo.
-'Sportivul anului' pe plan local in ultimii ani;

Sursa: Daniel Fusaru / Scorpion

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro