Daniel Fusaru, partenerul de imagine al companiei Scorpion, din nou campion national pe echipe la karate

La editia din acest an al Campionatului National de Karate pe echipe, Bucuresti 2008, C.S. Satori Focsani a participat cu 14 sportivi care au obtinut 2 medalii de aur, 2 medalii de argint si 1 medalie de bronz (atat in proba de kata cat si in proba de kumite).

Sportivii de la C.S. Satori focsani sunt antrenati de Sensei Daniel Fusaru si senpai Marius Pahoni. La campionat au participat 53 de cluburi din toata tara, concurenta destul de numeroasa la aceasta editie, la unele categorii fiind peste 20 de echipe, cu atat mai meritorie fiind prestatia sportivilor focsaneni.
Sportivii din Focsani participanti la aceasta competitive au fost: Vornicescu Zenaida, Dorobat Andrei,Magdalinoiu Alexandru,Miron Mihai, Panciu George, Nemut Laurentiu, Dochioiu George, Harcan Dorian, Bors Emilian, Cernat Bogdan, Pantazica Dragos, Alpreotesei Bogdan, Enache Madalin si Arginteanu Andreea.

Rezultate obtinute - 5 medalii: 2 de aur, 2 de argint si 1 de bronz, dupa cum urmeaza:

•locul 1 medalia de aur si titlul de campion national au revenit echipei Satori kata mixt, formata din: Arginteanu Andreea, Enache Madalin si Alpreotesei Bogdan, la grupa de varsta '99-'97 si echipei de kumite Satori 1 '99-'97 + 42 kg Enache Madalin, Dochioiu George si Cernat Bogdan
•locul 2 medalia de argint si titlul de vicecampion national echipei Satori - kata baieti '99-'97 , echipa formata din: Pantazica Dragos, Alpreotesei Bogdan si Enache Madalin grupa 5kyu-dan si kumite baieti Satori 2 '99-'97 +42 kg Alpreotesei Bogdan, Panciu George si Nemut Laurentiu. Asadar finala Campionatului national pe echipe la kumite categoria de varsta '99-'97 +42 kg s-a desfasurat intre echipeleSatori 1 si Satori 2, o performanta deosebita.
•locul 3 medalia de argint echipei Satori 1 kata baieti '99-'97 grupa 9-6kyu formata din Dochioiu George,Cernat Bogdan si Panciu George

La acest campionat sensei Daniel Fusaru castigat iarasi titlul de Campion National la kata cu echipa clubului Dinamo Bucuresti, aceeasi echipa care este si Campioana Mondiala, de 7 ori consecutiv. Astazi, 27.11.2008, maestrul emerit al sportului romanesc Daniel Fusaru a facut deplasarea la Donetsk, in Ucraina, pentru a participa la Openul Ucrainei, iar pe 6 decembrie va fi prezent la ultimul campionat din acest an, in Elvetia, la Basel.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro