Ministerul Agriculturii vrea să legifereze printr-o Lege a Laptelui modul în care consumatorii sunt informaţi corect în privinţa conformităţii produselor alimentare ce au în compoziţie produse lactate, întrucât controalele realizate anul trecut au scos la iveală că 74% din agenţii economici controlaţi din zona patiseriilor, cofetăriilor şi restaurantelor utilizau grăsimi hidrogenate în locul produselor lactate, însă fără a informa consumatorii. ,,Am luat decizia de a face o lege pentru a defini exact lucrurile şi a urmări cu atenţie acest produs în aşa fel încât falsurile să fie scoase din preocuparea unora care doresc printr-un câştig rapid să tulbure piaţa şi să pună la îndoială produsele pe care le fac românii", a declarat, joi, 03.01.2019, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, într-o conferinţă de presă.
Sursa Youtube
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro