The dAdA participa la Eurovision cu un mesaj dur

februarie 14, 2014

Trupa The dAdA participa anul acesta pentru prima data la Eurovision, cu piesa “Unpredictable”.

Melodia este una imprevizibila, asa cum aflam inca din titlu. Combinatia de genuri muzicale, de la pop-dance, rock, pana la rap, dar si interpretarea, atat in engleza, cat si in romana, o fac sa fie surprinzatoare si, oarecum, atipica pentru concursul Eurovision.

“Nu ne sperie concurenta, cu toate ca participa artisti cu experienta, cum ar fi Ovi si Paula Seling sau Mihai Traistariu. Noi credem in piesa noastra pentru ca ne identificam cu ea. Pana la urma, toti am avut parte de experiente neplacute cand vine vorba de iubire”, au declarat tinerii artisti.

Lansata chiar in perioada Sfantului Valentin, piesa are un mesaj dur pentru toate femeile care insala: “Faci circ, plangi, spui ca nu te-am surprins / De parca vina e a mea, uiti ca de-abia te-am prins”.

“In perioada asta toata lumea traieste intr-o lume roz, plina de inimioare de puf si falsi fluturi in stomac. Parca ne apuca febra iubirii o zi pe an. Si, totusi, chiar si in aceasta zi exista o multime de femei care primesc doua inimioare de plus” – a descris Bob (tobe) mesajul piesei.

Momentan, toti artistii participanti trebuie sa treaca prin etapa preselectiilor, pentru a reprezenta tara in Danemarca. Pe 1 martie va avea loc selectia nationala, iar publicul isi va putea vota favoritii.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro