Dacia Logan cu climă digitală automată pentru Rusia

Pe piaţa din Rusia, Dacia Logan se vinde sub numele de Renault. Loganul ce se va pune în curând în vânzare pentru Rusia va suferi mici modificări, printre acestea numărându-se introducerea unui sistem de climatizare digital, o noutate pentru Dacia.

La uzina Dacia Mioveni se fabrică numeroase modele cu sigla Renault care se vând în Rusia şi America de Sud. Fiind o piaţă mai specială, Rusia cere îmbunătăţiri serioase. Astfel, Loganul românesc va avea diferite modificări înainte să devină un Renault Logan dedicat pieţei ruseşti, conform 4tuning.ro.

Piaţa din Rusia nu este la prima "personalizare" a Daciei în funcţie de necesitîţi. De exemplu, Dacia Duster care se vinde în Rusia sub numele de Renault Duster are două motorizări de 2 litri pe benzină, motorizări care nu sunt disponibile în România sau în Europa. E vorba de două propulsoare pe benzină care produc 135 cp sau 141 cp pe Etanol.

Motivele pentru care în Rusia Dacia se vinde mai bine dotată şi cu sigla de Renault sunt clare: maşinile sunt mai scumpe, cheltuielile mai mici, costurile de producţie mai reduse faţă de România şi cererea este mare.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro