Dacia lanseaza modelul Bicorp Sandero

Dupa Logan, Logan MCV, Logan Van si Logan Pick-Up, Dacia continua sa-si extinda gama de modele cu Sandero, un bicorp cu 5 portiere si dimensiuni generoase. Fabricat la uzina de la Mioveni, modelul Sandero are toate calitatile fundamentale ale vehiculelor din gama Dacia: interior spatios, capacitate mare de incarcare si robustete.
Dacia Sandero va fi comercializata progresiv in Europa, incepand cu iunie 2008. Ca toate celelalte vehicule din gama Dacia, Sandero va oferi un raport pret/prestatii imbatabil.
Lansarea modelului Sandero marcheaza o etapa majora in dezvoltarea marcii Dacia. Gama sa de modele, compusa deja dintr-o berlina tricorp, dintr-un break, la care se adauga o furgoneta si un pick-up, este completata acum cu un vehicul apartinand segmentului modelelor bicorp, care ii deschide accesul catre un public nou.
Dacia Sandero va fi introdusa treptat, incepand din iunie 2008, pe pietele din Europa, in Turcia si in Maghreb. Asemenea celorlalte modele din gama Dacia, Sandero se adreseaza clientilor rationali, pragmatici si tineri, pentru care pretul reprezinta principalul criteriu de cumparare al unei masini. Dacia Sandero va seduce clientii care isi doresc un bicorp spatios si accesibil, atat la cumparare cat si in utilizare.
Oferta pe care Dacia o propune in Romania va fi compusa din cinci modele: Logan berlina, Logan MCV, Logan Van, Logan Pick-Up si Sandero. In Europa de Vest, la numai trei ani de la lansarea marcii, Dacia va propune o gama inedita, formata din trei vehicule: Logan, Logan MCV si Sandero.
Echipa Dacia a avut o contributie foarte importanta la dezvoltarea modelului Sandero, avand in vedere ca 45% din inginerii care au lucrat la proiect sunt romani. De altfel, uzina a asigurat o mare parte din productia de prototipuri. Numai primul val de prototipuri a fost realizat la Technocentre, in Franta, restul fiind produse la Mioveni, lucru care a redus durata fazei de conceptie si costurile, favorizand trecerea de la inginerie la fabricatie.
Comercializat in Brazilia si in Argentina din ianuarie 2008, in Europa, in Turcia si in Maghreb incepand cu iunie 2008, Sandero, la fel ca Logan, va fi disponibil, treptat, la scara internationala. In 2009, aceasta berlina bicorp cu 5 usi va sosi in Africa de Sud. Se studiaza, in egala masura, posibilitatea comercializarii si in alte tari.
Pe toate pietele pe care va fi disponibil, modelul Sandero va fi pozitionat, in termeni de pret, in segmentul clasei mici, in conditiile in care spatiul oferit la interior se situeaza in categoria superioara, a berlinelor compacte.
Detalii pe www.dacia.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro