Cusuta cu fir de aur! LeeYa si-a pregatit o tinuta veche de 30 de ani pentru Gala premiilor muzicale ROMANIAN TOP HITS Music Awards 2013 de la Bacau!

august 5, 2013

Cantareata LeeYa, proaspat aparuta in peisajul muzical unde pana acum a activat ca textiera pentru mai multi artisti de la noi va fi prezenta in aceasta seara pentru prima oara la Gala premiilor muzicale ROMANIAN TOP HITS Music Awards 2013 de la Bacau! Avand in vedere ca vedetele se pregatesc sa defileze in vestimentatii care mai de care pe covorul rosu al acestui eveniment, LeeYa nu va fi deloc mai prejos. Si-a pregatit din timp trei tinute special pentru acest eveniment unde va fi prezenta toata “crema” muzicii romanesti, piesa de rezistenta fiind reprezentata de un bolero – vechi de mai bine de 30 de ani - cusut cu fir de aur.

“In aceasta dimineata eu si echipa mea ne-am trezit devreme si am plecat deja inspre Bacau, la Romanian Top Hits, unde am pregatit un show de exceptie, cu surprize muzicale si coregrafice, cu un nou coleg la saxofon. Suntem in pregatiri de mai bine de o saptamana si cel mai complicat a fost sa imi gasesc vestimentatia. Dar am avut noroc ca mama mea este un mic geniu si ea s-a ocupat, din acest punct de vedere, de vestimentatia mea. Voi avea trei tinute, doua pentru covorul rosu si una pentru scena. Dar piesa de rezistenta o reprezinta un bolero extrem de vechi, de mai bine de 30 de ani, cusut cu fir de aur, pe care mama mi l-a facut cadou acum. Abia astept sa ajung acolo sa ne distram pe cinste!!!”, a dezvaluit artista, care este acum in promovare cu piesa “Dor de vara”.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro