Cursuri engleza pentru domeniul financiar bancar

Ca specialisti in predarea de cursuri de limba engleza de specialitate, cu experienta in domeniu de peste 16 ani, International English School stie cat de important este pentru dumneavoastra sa dezvoltati abilitati exceptionale in limba engleza, in domeniul financiar – bancar.

Limba engleza este o limba straina esentiala in domeniul financiar-bancar, iar capacitatea angajatilor de a comunica cu incredere si eficienta este importanta pentru directorii de banci si institutii financiare. Sarcina noastra, in calitate de experti lingvistici, este de a proiecta si a oferi un curs adaptat nevoilor institutiei si angajatilor.

Cui ne adresam?

Cursul de limba engleza pentru domeniul financiar – bancar se adreseaza persoanelor implicate in mod activ in lumea de Banking & Finance si care au deja un nivel basic sau intermediar de limba engleza.

Obiectivul nostru este de a oferi un training specializat, care va consolida abilitatile existente si care va va ajuta sa folositi limba engleza in mediul de afaceri, cu incredere.

Cat dureaza un modul de curs?

In general, modulul de curs are intre 36-60 ore de predare. Putem adapta numarul de ore si durata cursului in functie de nevoile specifice ale companiei dvs.

Certificari : certificate competenta lingvistica EUROPASS, APTIS, TRINITY COLLEGE LONDON.

Cursurile de engleza financiar–bancara pe care le oferim sunt atent concepute pentru a dezvolta vocabularul de specialitate pentru acest sector, comunicarea vorbita si scrisa si comunicarea informala.

Pentru mai multe informatii privind cursurile de limba engleza organizate de International English School Romania, vizitati site-ul www.cursuriengleza.ro sau sunati la numarul de telefon 021 637 26 44!» Preluat de pe LivePr.ro
Cursuri engleza pentru domeniul financiar bancar