Cursuri de limba engleza acreditate de MedC

CEPECA Consulting Center organizeaza cursuri de comunicare in limba engleza, cu durata de 4-6 saptamani, acreditate de Mnisterul Educatiei si Cercetarii.

Cursurile organizate de CEPECA Consulting Center se adreseaza tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare in limba engleza si in special acelora pentru care certificarea la nivel national a cunostiintelor in domeniu este o necesitate profesionala.

Structurate pe 3 nivele, incepator, mediu si avansat, cursurile vizeaza imbunatatirea aptitudinilor de baza in invatarea unei limbi straine – intelegerea, comunicarea orala, comunicarea scrisa – prin aplicatii interactive si accentuand latura practica a tuturor aspectelor vizate. Cursantilor le vor fi asigurate toate materialele necesare pregatirii.

Durata unui modul de curs (fiecare dintre cele 3 nivele reprezentand un modul) este de 4 pana la 6 saptamani, in functie de numarul de sedinte pe saptamana, respectiv 2 sau 3, a 2 ore fiecare.

In completarea cursurilor de comunicare in limba engleza, oferta CEPECA Consulting Center mai include:
Cursuri IT – operare si programare
Tehnici avansate de vanzare – comunicare si arta negocierii
Secretariat si protocol – secretariat si asistent manager,organizare conferinte, simpozioane, mese rotunde, organizare vizite vip-uri