Curs auditor intern | un nou an, o noua cariera

Ce este un curs auditor intern?

Un astfel de curs de auditor intern este un curs acreditat de Asociatia Nationala pentru Calificari (ANC) si se adreseaza tuturor persoanelor care sunt interesate sa avanseze in domeniul activitatii de audit intern, dar si in cel al riscurilor, mai exact in managementul riscului bazat pe principiile auditului intern.

In cadrul acestui curs de auditor intern veti parcurge o anumita programa, invatand in prima faza sa definiti misiunea si obiectivele de audit iar la sfarsit, sa fiti capabil sa intocmiti un raport final.
curs auditor intern
Acest curs de adreseaza personalului din domeniul audituli intern, antreprenorilor dar si tuturor persoanelor care sunt interesate de implementarea acestei strategii de audit in carul organizatiei in care activeaza.

Teme abordate

Se vor aborda diverse teme precum notiunile de baza ale unui audit, tipurile de audit, modele si etape al unei actiuni de audit, managagementul riscurilor cuprinzand identificarea, remedierea si eliminarea acestora, modelul COSO, si nu in ultimul rand, procesul de raportare. Toate aceste teme se vor organiza pe zile.

Cursul isi propune ca elevii acestuia sa isi largeasca orizontul de cunostinte in domeniul de auditor intern, sa autilizeze in mod eficient cunostintele dobandite in cadrul acetuia si sa fie capabili sa planifice si sa desfasoare in mod responsabil o situatie de audit intern.

Ce inveti de la un curs de auditor intern?

Legat de informatiile anterioare, cu toate acestea, trebuie sa stiti insa ca toti cei care au urmat un curs de auditor intern folosesc o abordare sistematica si disciplinata pentru a evalua si a furniza servicii de asigurare prin urmatoarele abordari:

  • analizarea operatiunilor;
  • evaluarea conformitatii;
  • recomandarea controalelor;
  • asigurarea garantiilor;

In cadrul Professionals Society ai oportunitatea de a urma un curs de auditor intern sau un curs de auditor extern

La Professionals Society se pune intotdeauna accentul cel mai mult pe calitatea cursurilor oferite, astfel ca vei stii ca urmezi un curs de auditor aici vei fi instruit doar de cele mai bine pregatite persoane din domeniu.

Este foarte recomandat sa pui intotdeauna accentul pe formarea ta personala, iar prin umarea unor cursuri bine organizate ai ocazia sa faci acest lucru.

Vino la Professionals Society unde vei lucra cu cei mai bine pregatiti oameni din domeniu.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Curs auditor intern | un nou an, o noua cariera