Cuptor pizza pentru acasa

De ce să cumperi un cuptor pizza pentru acasă și cum să alegi modelul potrivit?

Acum că a venit vara, probabil îți dorești să rămâi mai des la un grătar cu prietenii. Totuși, micii și carnea nu sunt singurele lucruri de care vă puteți bucura. Dacă vrei să ai parte de o experiență culinară nouă, un cuptor pizza de exterior ar putea fi soluția ideală. Achiziționarea unui astfel de produs nu este o sarcină ușoară, deoarece pe piață există deja multe opțiuni. Dacă alegi însă un model de calitate, gustul va fi similar cu cel din oraș, iar costurile reduse. Iată ce trebuie să știi despre asta!

 

Cel mai accesibil cuptor de pizza pentru acasa pe gaz sau pe lemne cu transport gratuit in Romania - Mai multe detalii pe ooni.com

 

În câte categorii se împart cuptoarele pentru pizza?

Te gândești la faptul că un cuptor extern arată precum cele din pizzeriile clasice? Ei bine, acest lucru nu este neapărat adevărat. Există cuptoare mici, care se amplasează deasupra grătarului și folosesc căldura de dedesubt pentru a pregăti produsul. Dezavantajul acestora constă însă în faptul că timpul de gătire este unul mare. Nici cuptoarele independente nu sunt mereu cele mai potrivite, motivul fiind prețurile ridicate.

De aceea, este recomandat să optezi pentru un cuptor pizza portabil. Acesta funcționează pe lemne sau gaz și poate fi amplasat oriunde în grădina, iar blatul este gata în cel mult 2 minute. Pe site-ul eu.ooni.com găsești o gamă largă de astfel de produse, care pot pregăti între 12 și 16 pizza la o aprindere. Pe lângă asta, modelele sunt foarte ușor de comparat, fiind afișate toate detaliile acestora.

 

Cel mai accesibil cuptor de pizza pentru acasa pe gaz sau pe lemne cu transport gratuit in Romania - Mai multe detalii pe ooni.com

 

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro