Cupa Liceelor McDonald's la fotbal si baschet, Iasi 2009

chipele de fotbal si baschet fac ultimele antrenamente … galeriile se pregatesc cu momente inedite…. Majoretele isi repeta coregrafia… prezenta este obligatorie la Cupa Liceelor McDonald's la fotbal si baschet!

In perioada 18-25 februarie Iasi-ul gazduieste o noua editie a "Cupei liceelor McDonald's", competitie asteptata cu mare entuziasm de elevii si profesorii liceelor din intregul judet.

Proiectul presupune desfasurarea in paralel, pe parcursul unei saptamani, a doua competitii, una de fotbal si una de baschet, intre echipele de baieti reprezentante ale liceelor din Judetul Iasi.

In cadrul competitiei au dreptul sa participe elevi inscrisi la cursurile de zi ale unitatilor de invatamant nascuti dupa 1 ianuarie 1989, legitimati sau nelegitimati la un club sportiv. Echipele clasate pe primele 8 locuri la editia 2008 intra anul acesta in competitie direct in faza optimilor

Si aceasta editie se anunta una spectaculoasa, cu meciuri de calitate, unde liceele isi vor masura valoarea, ambitiile si orgoliile. Organizatorii au pregatit numeroase momente speciale si concursuri: Cea mai buna echipa de Majorete, Miss Cupa Liceelor, concursuri pentru spectatori.

"Cupa liceelor McDonald's" este organizata de Sport Image Group in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean si Primaria Municipiului Iasi.

Informatii suplimentare despre competitie, regulament si concursuri puteti afla de pe

www.blogdeliceu.ro si www.sportimage.ro.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro