Cum utilizeaza specialistii placile de tego? Vezi aici intrebuintarile!

Ce sunt aceste placi de tego?

Tego este un material de constructie popular cel mai frecvent utilizat pentru diferite actiuni de cofrare si decofrare. In acest caz, principalul motiv pentru care tego este atat de popular este ca este durabil atunci cand sunt implicate mai multe forme si cofraje. Folositi-l doar in conditii normale. Datorita simplului fapt ca exista mai multe modificari materiale, acesta are si o versatilitate mai mare, astfel incat este mai usor de integrat in diverse proiecte. Sigur este ideal si pentru planurile tale!
tego
Tego poate fi, de asemenea, utilizat pentru a acoperi puntile diferitelor vehicule grele (cum ar fi navele sau diferite tipuri de masinarii).

Care sunt avantajele si caracteristicile?

Compozitie speciala: consta din straturi continue si foloseste un material cu caracteristici specifice (lemn), care ofera o serie de proprietati speciale materialului final, facandu-l eficient pentru proiecte specifice.

Rezistenta mecanica excelenta – deoarece este fabricat dintr-un strat de lemn si lipit impreuna cu o rasina speciala, aceste doua elemente fac din renumitul tego de la Mesteru Manole un material care rezista socurilor mecanice.

Rezistenta ridicata la abraziune – deoarece poate fi utilizata de mai multe ori pentru a realiza un sablon dupa decojirea de pe o anumita suprafata, confirma faptul ca tego are o rezistenta foarte buna la abraziune. Mai mult, odata instalata pe un camion sau pe nava, versiunea antiderapanta este rar inlocuita.

Intra pe Mesteru Manole si vizualizeaza colectia

Pe acest site: Mesteru Manole, puteti gasi materiale utilizate in mod obisnuit (caramida, bca etc) asi materiale antiderapante precum tabla neagra striata. Fiecare dintre ele este utilizat pentru anumite proiecte, deoarece are multe avantaje unice.

Alegand sa cumparati acest material aici, veti determina cea mai buna calitate. Cumparand online, puteti economisi timp pierdut de obicei in magazinele fizice si puteti economisi calatorii dus-intors. In plus, preturile oferite aici sunt mai avantajoase, iar materialele achizitionate le veti primi direct la adresa dorita.

In plus, magazinul online ofera si o linie de produse dedicata bazata pe proiectele pe care le desfasurati.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum utilizeaza specialistii placile de tego? Vezi aici intrebuintarile!