Cum transformăm mâncarea rămasă după Paște ca să evităm risipa alimentară

mai 6, 2024

Salata este principalul preparat în care se pot transforma mâncărurile tradiționale care ne rămân de la masa de Paște. Este nevoie doar puțină imaginație pentru a regândi rețele. Este și o metodă prin care evităm să aruncăm ce nu am mâncat de sărbători.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro