Cum se sărbătorea Paștele în Bucureștiul interbelic: rețete franțuzești și acte de caritate

aprilie 14, 2023

În Bucureștiul de altădată, adică în Micul Paris, sărbătoarea Paștelui împrumuta uneori și tradiții venite din Marele Paris, în special în bucătărie.

Bucătarii șefi se întreceau în rețete care, chiar dacă nu erau mereu sofisticate, respectau câteva dintre principiile bucătăriei franțuzești. Apoi, aristocrații aveau și obiceiul actelor caritabile din preajma Paștelui.

Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro