Cum se foloseste corect balsamul de rufe?

Folosirea unui balsam de rufe yumos poate fi tot ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de mirosul proaspat al hainelor si de atingerea moale si catifelata. Un balsam de acest fel poate fi varianta castigatoare in lupta cu servetelele frumos mirositoare care se folosesc in diverse variante pentru a oferi hainelor miros placut.

Yumos balsam de rufe ajuta la eliminarea prafului sau scamelor de pe rufe facandu-le sa para mai moi si sa miroasa, in acelasi timp, mai bine. Acesta poate fi folosit cu mare usurinta, nu va da batai de cap si nu trebuie sa stiti decat cateva lucruri esentiale pentru a-l folosi eficient.

Balsamul lichid se adauga odata cu detergentul, inainte de inceperea unui nou ciclu de spalare, iar acesta patrunde in fibrele din tesatura. Pe langa avantajele pe care le-am amintit mai sus, acesta poate impiedica hainele sa se intinda, sa se micsoreze sau poate ajuta hainele sa acumuleze reziduurile cu o mai mare dificultate. Cu toate acestea, exista si riscul ca substantele lichide de inmuiere sa coloreze hainele, deoarece acesta sunt fabricate din uleiuri. De asemenea, exista riscul sa se depuna pe filtrele masinii de spalat si aceasta sa necesite o curatare mai frecventa, insa utilizat conform indicatiilor, acest balsam yumos ofera rufelor ceea ce au nevoie: prospetime, miros frumos si catifelare.

Utilizarea unui balsam de rufe nu trebuie sa se faca in orice conditii. Exista cateva aspecte de care ar trebui sa tineti seama atunci cand intentionati sa folositi un astfel de produs. Exista cateva articole care nu ar trebui combinate cu produsele de acest fel printre care: hainele de microfibra (substantele de dedurizare pot deteriora capacitatea tesaturii de a capta praful), imbracamintea sport (invelisul moale oferit de balsam poate reduce capacitatea de impermeabilitate a acestui material, crescand sansele de a simti umezeala sau aerul rece in timpul antrenamentului), imbracamintea pentru copii; prosoapele (desi senzatia de prosop moale, cu miros proaspat este mai mult decat binevenita, inmuierea materialului prin utilizarea balsamului poate duce la reducerea capacitatii de absorbtie a apei).

In cazul in care simtiti cu orice pret nevoia sa obtineti efecte asemanatoare utilizarii unui balsam de rufe, insa exista diverse motive pentru care nu puteti, folositi un inlocuitor de succes asa cum este otetul sau bilele pentru uscator, in cazul in care aveti un uscator de rufe electric.

Otetul alb, desi nu reduce praful si scamele in aceeasi masura in care o face un balsam de rufe, s-a constatat ca inmoaie rufele si, oarecum curios, lasa un miros curat, ci nu de otet. Puteti adauga o jumatate de cana de otet alb la ciclul de clatire pentru a obtine efecte asemanatoare utilizarii balsamului.

Bilele de uscator din folie de aluminiu ajuta la reducerea prafului, dar nu ofera haine la fel de moi precum balsamul de rufe. Faceti bile din folie de aluminiu si aruncati-le in uscator. Pe masura ce folia devine neteda, adaugati mai multe folii sau inlocuiti bilele cu altele noi.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro