Cum se face inregistrarea la pariuri online

Daca si tu esti pasionat de pariuri sportive, in ziua de astazi poti juca direct pe internet, extrem de simplu si rapid. Primul pas pentru a incepe sa pariezi online este sa iti deschizi un cont de jucator. Acest proces de inregistrare este unul extrem de simplu si nu dureaza mai mult de cateva minute.

Vei afla citind randurile urmatoare principalele informatii despre cum te poti inregistra la casele de pariuri online din Romania si cateva detalii preliminare utile legate de deschiderea unui cont nou pe aceste platforme de jocuri online.

Ce trebuie sa stii inainte sa iti deschizi cont?

Inainte de deschiderea propriu-zisa a contului trebuie sa cunosti cateva informatii importante. Este vorba despre cateva reguli de baza stabilite de catre ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) pentru toti romanii care vor sa joace la pariuri pe internet:

 • iti poti deschide cont doar pe site-urile de pariuri care au primit licenta din partea ONJN (altfel risti o amenda de pana la 10.000 lei)
 • te poti inregistra doar daca esti o persoana majora (ai cel putin 18 ani impliniti) si locuiesti in Romania
 • informatiile introduse la inregistrare trebuie sa fie reale, deoarece ulterior va trebui sa iti verifici contul si sa dovedesti ca esti titularul acestuia

Nu ignora aceste reguli si nu incerca sa le depasesti in vreun fel. Asigura-te ca indeplinesti aceste criterii minime si ca respecti reglementarile in vigoare, pentru a te putea bucura de distractie in mod legal si in deplina siguranta.

Cum iti deschizi cont la pariuri online?

Pentru a-ti deschide cont la orice casa de pariuri de pe internet va fi necesar sa completezi un formular de inregistrare. In cadrul acestuia iti vor fi cerute cateva informatii personale si informatii legate de contul de joc.

In plus, pe langa acestea, in unele cazuri poti intalni si sectiuni dedicate ofertelor promotionale la inregistrare. De exemplu, poti introduce coduri promotionale pentru a primi anumite bonusuri, asa cum se intampla daca specifici un cod bonus la 888.

Iata in lista de mai jos care sunt principalele informatii pe care va trebui sa le specifici la inregistrarea pe site-urile licentiate de pariuri online:

 • Nume complet – trebuie sa introduci numele si prenumele tau exact asa cum apar ele in cartea de identitate
 • Data nasterii – trebuie sa specifici data exacta in care te-ai nascut pentru a arata ca esti o persoana majora
 • CNP – scrii Codul Numeric Personal format din 13 cifre pe care il gasesti in buletin
 • Adresa – specifici orasul si adresa exacta din buletin (chiar daca este posibil ca in prezent sa locuiesti in alta parte)
 • Cod postal – uneori iti poate fi solicitat si codul postal specific adresei tale; acesta il afli usor printr-o cautare pe Google
 • Numar de telefon – introduci numarul tau de mobil, ce poate fi necesar uneori pentru recuperarea parolei contului sau pentru primirea de mesaje promotionale, de exemplu
 • Adresa de e-mail – este necesar si un e-mail personal care va fi asociat cu contul tau de joc
 • Nume de utilizator – introduci un nume pe care il vei folosi pentru conectarea in contul tau de pariuri
 • Parola – bineinteles ca este necesara si o parola pentru securizarea contului tau

Dupa cum poti vedea sunt cerute informatii de baza extrem de simple. Completarea unui formular de inscriere este asadar usoara si intuitiva si nu vei intampina niciun fel de probleme la deschiderea contului.

Nu trebuie sa iti faci niciun fel de griji cu privire la siguranta informatiilor tale personale. Toate casele de pariuri acceptate de catre ONJN dispun de sisteme avansate de securitate. Astfel, informatiile tale, banii din cont, precum si datele bancare sunt pastrate in deplina siguranta.

Ce mai trebuie sa stii despre contul tau la pariuri online?

 • In cel mult 30 de zile de la prima depunere sau 6 luni de la deschiderea contului va trebui sa efectuezi verificarea acestuia, prin trimiterea unei poze cu actul tau de identitate. Este o chestiune obligatorie prin lege.
 • Nu vei putea depune mai mult de 900 lei in total (aproximativ) si nu vei putea solicita retrageri daca nu iti verifici contul de pariuri.
 • Casa de pariuri iti va opri o taxa la fiecare depunere si la fiecare retragere drept impozit datorat catre Statul Roman.
 • Poti sa iti incarci contul de pariuri cu bani utilizand numai metode de plata care iti apartin (card bancar pe numele tau, cont de portofel electronic personal etc.).
 • Inainte de a efectua prima retragere iti va fi solicitata si o dovada a metodei de plata – trebuie sa demonstrezi ca metoda cu care ai depus iti apartine.

 


Cauti gazduire web ? Alege speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro