Cum scăpăm de petele galbene de pe unghii?

Deseori, unghiile capată o culoare gălbuie din diverse motive, ceea ce duce la un aspect inestetic al lor. Chiar dacă pare foarte greu să ajungi la culoarea inițială a unghiei tale, există câteva soluții excelente care funcționează și care sunt extrem de rapide.

Sucul de lămâie este cunoscut ca fiind cel mai potrivit împotriva îngălbenirii unghiilor.Acesta are un rezultat rapid asupra unghiilor tale dacă le înmoi în fiecare zi timp de 10 sau 15 minute. În felul acesta vei scapa de pete în cateva zile. În principiu, tratamentul trebuie urmat până în momentul în care ajungi la nuanța dorită a unghiilor.

Bicarbonatul de sodiu este și el benefic pentru o manichiură impecabilă dacă îl amesteci cu puțină apă până când se formează o pastă, apoi ții unghiile în ea câteva minute. Iar dacă nu ai bicarbonat acasă, poți folosi peroxidul de hidrogen în același mod, numai că acesta va fi eficient după o perioadă mai lungă de timp.

O altă soluție foarte bună și rapidă este să folosești pastă de dinți. Îți poți freca unghiile cu ajutorul unei perii de unghii, însă nu trebuie să folosești apă decât atât cât să îți umezești puțin vârful degetelor. Soluția este foarte bună și rapidă. Secretul este să nu practici această metodă mai mult de o dată pe săptămână.

De asemenea, nu trebuie să uităm că una dintre cele mai mari cauze care duc la apariția petelor galbene pe unghii este nicotina. Dacă fumezi, cea mai bună soluție este să renunti. Dacă nu poți face asta, folosește un port țigaret fin în care să pui țigara, astfel încat filtrul să nu mai ajungă în contact direct cu degetele tale.

Problema principală a apariției petelor gălbui sunt lacurile de unghii ce conțin foarte multe chimicale. Ține minte să aplici un strat protector înainte de a te da cu ojă, în special când folosești culori închise. Pentru a evita ca unghiile tale să se decoloreze, încearcă o marcă de lacuri fără chimicale.

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro