Cum sa va odihniti mai bine cand canicula da batai de cap - fotoliu de masaj, o solutie

 

 

Vara-i bine cand confortul termic este asigurat si cand avem distractie multa, concedii frecvente si soare care ne dezmiarda zilele. Insa noptile pot fi chinuitoare, caldura sufocanta. Cand temperaturile cresc destul de mult, organismul este sub un stres termic ce se va manifesta prin reactii diverse. Relaxati-va! Din relaxare nu a avut nimeni de suferit!

 

Masatto, brandul indragit care ne aduce in atentie fotolii de masaj dintre cele mai diverse si complexe din punct de vedere al dotarilor tehnice, vine cu o propunere. Fotoliile de masaj se vor dovedi a fi benefice, chiar si vara. Iata cum sa va odihniti mai bine, gratie sesiunilor de masaj intr-un fotoliu by Masatto!

 

Masaj de la umeri la picioare

 

Vara tendinta este de a retine mai multa apa in organism, de a avea picioarele umflate si lipsa de apetit? Sunt situatii comune ale celor care nu tolereaza prea bine caldura extrema. Recompensati-va cu masajele complexe. Thai spre exemplu are nevoie de doar 20 de minute sa va revigoreze.

 

Insa niciun masaj nu va fi suficient, daca nu este creat contextul potrivit pentru ca al vostru corp sa fie masat. Functia zero gravity, cea care aliniaza corpul, astfel incat sa fie pozitionat in punctul de gravitatie zero, cand nu mai exista presiunea asupra coloanei. Astfel, efectele masajelor vor fi mai bine resimtite.

 

Role de masaj viguros miscandu-se, multiple perne de aer ce va imbratiseaza silueta, vibratiile continue si miscarile de-a lungul sinei SL inseamna actiunea unui fotoliu de masaj pentru fiecare parte a corpului. Pentru picioare extensia fotoliului inseamna programe speciale ce pot fi activate care sa maseze nu doar gambele, ci si talpile. Masajul reflexogen - in punctele care corespund cu organele interne - va ajuta sa va relaxati pe deplin.

 

Bine-i vara cand Masatto troneaza in casa voastra

 

Nivelul de energie negativa creste pe masura ce sunt tot mai multe motive pentru care nu va simtiti confortabil. Daca vara va da batai de cap, relaxati-va cu masaje. Uneori, odihna este cea care ne face sa vedem ulterior lucrurile intr-o lumina mai buna. Un alt efect al masajelor este ca imbunatateste circulatia si va ajuta sa dormiti mai bine.

 

Exista programe speciale pentru fiecare moment al zilei, de la morning buzz pana la stres relief. Ce veti alege pentru masajul zilelor de vara?

 

 

 

 

Contact:

 

[email protected]

 

+40 756 478 789

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa va odihniti mai bine cand canicula da batai de cap - fotoliu de masaj, o solutie

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro