Cum sa-ti cumperi incaltaminte online fara riscul de a nu ti se potrivi?

Shopping-ul online a devenit tot mai mult alternativa extrem de populara la cumparaturile facute prin intermediul magazinelor traditionale. Iar  principalele avantaje ale acestei modalitati sunt cele referitoare la durata de timp scurt alocat inacest sens, maniera extrem de comoda de achizitionare a articolelor cautate, oferta foarte consistenta si diversa alaturi de posibilitatea de a o verifica fara niciun efort si fara a fi nevoiti sa facem incursiuni de multe ori obositoare prin magazine, confruntandu-ne deseori cu aglomeratie, stat la rand la cabinele de proba sau avand parte in anumite situatii de un tratament mai putin sau deloc amabil din partea personalului care ar trebui sa ne serveasca prompt.

Practic, stand comod in fata calculatorului, de pe tableta sau de pe telefon, putem cumpara aproape orice produs, de la haine, incaltaminte, electricasnice, jucarii, flori, bijuterii la vacante si multe alte lucruri de care avem nevoie la un moment dat. Daca pentru multe dintre produsele pe care intentionam sa le achizitionam din magazinele online lucrurile sunt simple si presupun pentru luarea unei decizii finale vizualizarea atenta a imaginilor cu produsul respectiv  oferite de site,  posibilitatea de a mari fotografia pentru observa detaliile, alaturi de specificatiile cu privire la pret si descrierea acelei oferte, cand vine vorba despre articole vestimentare si incaltaminte este necesara mai multa precautie.

De exemplu, cand verificam online ofertele cu incaltaminte, trebuie sa alegem perechea care ne place asigurandu-ne ca vom comanda marimea potrivita. Chiar daca suntem siguri ca purtam, de exemplu, marimea 36 la pantofi, este foarte posibil sa avem surpriza ca perechea comandata tinand cont de acest aspect nu ni se potriveste, fie este mai mare, fie mai mica.

De aceea, cel mai sigur este sa ne orientam catre acele magazine online responsabile, vezi site-ul ShoeExpress, care pune la dispozitia clientilor un ghid de marimi standard, precum si echivalentul acestora in centimetri. Astfel, nu ne ramane decat sa ne masuram talpile picioarelor acasa, folosind o coala de hartie, un pix si o rigla. Vom proceda la asezarea talpii pe coala de hartie, dupa care cu pixul vom realiza conturul acesteia. Cu rigla vom masura latimea, precum si lungimea talpii piciorului, trasand o linie de la capatul calcaiului pana la marginea degetului mare. Avand aceasta masura, vom verifica la care marime standard de incadram. De asemenea, in functie de marca perechii de incaltaminte pe care intentionam sa o cumparam, este recomandat sa verificam daca respectivul brand de incaltaminte nu foloseste un alt sistem de masuri, diferit de cel standard si sa controlam in baza masuratorii facute ce marime ne  va corespunde.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa-ti cumperi incaltaminte online fara riscul de a nu ti se potrivi?