Cum sa-ti cuceresti partenerul in fiecare zi

Cu totii suntem entuziasmati de ideea de iubire, de a ne simti iubiti si de a fi atrasi de cineva special si este minunat atunci cand este asa, dar sa ramanem indragostiti este un alt lucru, sa continuam sa simtim iubire pentru acea persoana de-a lungul timpului.

Pentru a face partenerul sa se indragosteasca din nou, este necesar sa se tina seama de cateva sfaturi:

Relatiile trec prin mai multe etape. La infatuarea initiala, inflacarata in atentii si unde orice moment pare sa fie putin langa el sau ea, vine un altul nu atat de luxos in atentii sau detalii.

Aceasta este cauzata de diverse aspecte. Viata comuna aduce cu sine o intelegere mai profunda si, in plus, suma responsabilitatilor, odata cu dezvoltarea unei cariere sau cu sosirea copiilor, stinge focul initial.

Sfaturi pentru a te indragosti de partenerul tau in fiecare zi

Relatiile trec prin mai multe etape. La infatuarea initiala, inflacarata in atentii si unde orice moment pare sa fie putin langa el sau ea, vine un altul nu atat de luxos in atentii sau detalii.

Aceasta este cauzata de diverse aspecte. Viata comuna aduce cu sine o intelegere mai profunda a reciproc si, in plus, suma responsabilitatilor, odata cu dezvoltarea unei cariere sau cu sosirea copiilor, stinge focul initial.

Monotonia vietii de zi cu zi invadeaza relatia si ii determina pe membrii cuplului sa intre intr-un fel de inertie, uitand afisarile de curtoazie si afectiune. Este ca si cum ai lua totul de la sine, lasand in urma momente speciale, mese romantice si cadouri fara niciun motiv.

Strategia

Ceea ce uita acesti oameni este ca, ca o planta, dragostea trebuie ingrijita si cultivata in fiecare zi.

In etapa de cucerire si inceputul relatiei, aceste mici detalii si actiuni se inmultesc, apoi scad. Toate acestea continua, pana cand, dintr-un motiv oarecare, unul dintre cei doi simte ca ceva ameninta stabilitatea relatiei si in acest moment se incearca acele incercari de a-l sustine si relansa flacara.

Daca intr-o relatie, cel mai bun dintre voi apare doar in momente specifice, in realitate nu manifestati neaparat dragoste si interes, ci nevoia de a nu-l pierde si va lipsi efectul pozitiv pe care l-am putea genera asupra partenerului.

Cu siguranta, uitati de rutina

Da, este recomandat sa uiti de rutina. Nimic pentru a face comentariul obisnuit, pentru a recurge la aceeasi tehnica ca intotdeauna sa trezeasca interesul partenerului. Indrazniti sa inovati, chiar si putin.

Nu trebuie sa uitati cat au avut succes anumite practici in trecut, ci incercati sa le combinati cu unele noutati pentru a va seduce partenerul.

Cauta sa creezi un spatiu si un timp pentru „singur, tu si eu”

Desi poate nu vi se pare, este esential sa gasiti un spatiu si un timp (oricat de scurt ar fi) sa va impartasiti doar cu partenerul dvs. pentru a mentine vie flacara pasiunii.

Nu este intotdeauna vorba de a face o activitate impreuna, cum ar fi sa vizionati un film in pat, ci este sa va luati un moment pentru a va bucura doar de compania celuilalt.

Tineti mainile, asezati-va capul pe corpul celuilalt, mentinerea contactului ocular si apoi inchiderea ochilor si aprecierea caldurii si aromei corpului cuplului, sunt gesturi care pot fi la fel de romantice pe cat de seducatoare.

Responsabilitatile sunt importante, dar oprirea si a te bucura de cel mai simplu face un drum lung in consolidarea legaturii tale cu acea persoana si pastrarea interesului, a romantismului si, desigur, a pasiunii in viata.

Seductie indiferent de zi

Este destul de bine sa-ti amintesti datele speciale, dar adevarul este ca pentru a-ti seduce partenerul nu ai nevoie de un moment specific in agenda sau calendarul tau. Spontaneitatea rasplateste foarte mult intr-o relatie de cuplu. Asa ca mergeti mai departe si faceti un gest atunci cand va simtiti, si cand partenerul dvs. il asteapta cel putin. Vezi aici mai multe idei despre cum sa-ti seduci partenerul in fiecare zi.

Experimentati fara teama de evident!

Uneori, multi oameni (chiar daca doresc) nu isi seduc partenerul, deoarece se tem „sa arate evident” in acest sens. Intr-un fel, se tem de respingere. Se tem ca cealalta persoana nu va juca sau spune doar ceva de genul „nu acum”.

Exprimati-va, spuneti ce simtiti

Pentru a-ti seduce partenerul, trebuie sa mentii si o comunicare buna . Imbratisarea, sarutarea, mangaierea, spunerea unui compliment unul fata de celalalt poate fi foarte multumitoare, dar schimbul de cuvinte seducatoare, interesante si interesante poate sa incurajeze increderea si sa apropie cuplul.

Cuvintele pot fi aliati buni cand vine vorba de mentinerea tensiunii sexuale in cele mai bune.

Desi este normal sa ai o teama de respingere, daca vrei sa-ti seduci partenerul, trebuie sa iti asumi riscul. Iesiti din zona de confort! La urma urmei, nu este nimic mai bun decat traind experiente impreuna.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa-ti cuceresti partenerul in fiecare zi