Cum să te diferențiezi pe piața pizzeriilor din România?

octombrie 10, 2022

Pizzeriile au înflorit ca ciupercile într-o zi de toamnă. O felie generoasă de pizza și gata masa de prânz sau cina. Pentru majoritatea adolescenților, pizza caldă și un suc constituie mâncarea principală zi după zi. Cerere există, ofertă există - acesta este mediul perfect pentru ca proprietarii de pizzerii să caute metode de a se diferenția de concurență. Calitatea, prețul, cantitatea, varietatea, imaginea, comunicarea, relația cu clientul  - toate sunt importante în atragerea clienților de toate vârstele și fidelizarea lor pe termen cât mai lung.

Iată câteva idei practice pentru a diferenția afacerea dvs. cu pizza de concurență:

- Oferte sezoniere. Sărbătorile de peste an (Crăciunul și sărbătorile de iarnă, luna îndrăgostiților, Halloween, 1 și 8 Martie, Paște, Ziua Internațională a Pizzei pe 9 Februarie etc) sunt ocaziile perfecte pentru a transforma rețetele de pizza preferate de clienți în noi atracții culinare. Sărbătorile au asociate, de regulă, anumite culori și gusturi. Profitați de acest lucru și încorporați ingrediente noi, de la producătorii locali. Puteți chiar face public acest lucru, încurajând clienții să cumpere și ei produse locale, de sezon, de la producătorii ale căror produse le gustă chiar pe pizza preparată în pizzeria dvs.

- Rețete sănătoase. Deși pizza intră la categoria fast food, acum este cel mai bun moment să adăugați variante mai sănătoase în meniu. Blat din făină integrală, mai puțină brânză, carne slabă și legume din plin - toate acestea vor fi pe placul persoanelor preocupate de numărul de calorii consumate. 

- Cutii de pizza personalizate. Ambalajele pe care le folosiți vorbesc la fel de mult despre valorile și calitatea afacerii ca și rețetele gustoase. Acum aveți ocazia să folosiți cutii de pizza personalizate, făcute în România. O felie de Rai merită o cutie pe măsură: 100% reciclabilă, biodegradabilă și de mărimea potrivită. Când toate pizzeriile folosesc cutii de pizza din carton simplu, alb sau natur, ori inscripționate simplu cu Pizza, dvs. puteți alege cutiile Design Mulți de la BisBags disponibile în 5 culori. Cutiile au două găuri laterale pentru a lăsa aburul să scape, asigurându-vă că alimentele calde sunt livrate proaspete. Tot la BisBags găsiți și colțar cu capac pentru o singură felie de pizza, sosieră cu sau fără capac, chiar și tacâmuri din lemn, pentru o experiență deosebită.

- O aromă-semnătură pentru aluatul de pizza. O schimbare de aromă, chiar și subtilă, va avea impact pozitiv asupra imaginii și gustului general al produsului. Adăugarea unei arome la aluatul de pizza nu va schimba semnificativ prețul și timpul de preparare, dar poate atrage vânzări în plus și chiar noi categorii de clienți. Testează diverse arome și vezi care este preferata clienților. Dacă faci pizza cu crusta mai mare, o puteți unge cu unt topit și adăuga semințe de susan sau de floarea-soarelui, usturoi pudră sau ierburi aromatice.

Pizeriile sunt foarte populare în rândul multor categorii de clienți, de aceea sunt și foarte numeroase în aproape fiecare oraș din România. Profită de orice metodă și ocazie pentru a te diferenția de concurență și a fideliza clientela. Monitorizează rezultatele obținute. Pentru a fi cu un pas înaintea concurenței, este necesar să aduci periodic ceva nou, cum ar fi cutii de pizza personalizate ce reflectă mai bine valorile, motto-ul și semnătura afacerii tale, sau rețete ori combinații inedite de ingrediente.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro