CUM SĂ PORȚI O PERECHE DE TENIȘI DE DAMA ÎN 2015

Tendințele în ceea ce privește moda sportivă au explodat pe podiumurile de modă în primăvara/vara 2015. Nu este o noutate că tenișii și adidași sunt opțiuni perfecte pentru a crea un look casual, deoarece arată extrem de trendy și cool în combinații cu blugi și pantaloni scurți din denim. Cu toate acestea, ideea de a le potrivi cu piese mai feminine, cum ar fi fuste sau rochii pare a fi ceva absurd, deoarece aceștia sunt pantofi primari destinați unui stil de viață activ cum ar fi alergatul sau orice alt tip de sport, care nu poate fi făcut purtând rochie.
Însă,tendințele modei moderne de astăzi dovedesc contrariul, arătând rezultatele perfecte ale asocierii diverselor stiluri. Astfel, asocierea unor tenisi de dama cu o rochie este absolut posibilă, deoarece există modele de fuste și rochii, inclusiv opțiunile casual de care aveți nevoie pentru a combina pantofii sport.
Unul dintre avantajele de a purta teniși cu rochii este că vă dau o mulțime de libertate și confort în mișcare, adăugând în același timp mai multă feminitate look-ului. Cel mai important lucru este de a evita anumite combinații periculoase, cum ar fi rochii și fuste, care ascund formele feminine ale corpului. Astfel de combinații nepotrivite includ tenișii cu fuste lungi și drepte, de exemplu. În general, numai fetele înalte și zvelte pot merge pe rochii lungi, atunci când poartă pantofi sport, în timp ce fetele mai scunde vor arăta vizual mai înalte dacă aleg să poarte rochii și fuste mai scurte cu teniși.
Tenișii adaugă un vibe relaxat oricărei ținute, și arată extrem de bine cu o pereche de blugi skinny, de asemenea. Un simplu tricou și această combinație te va face să arăți cool și relaxat. Poți adăuga la ținută o jachetă de piele sau un sacou.
Purtarea de teniși cu jeansi skinny este acceptabilă, deși cel mai bun tip de teniși sunt cei cu tălpi subțiri, deoarece un model mai voluminos poate afecta întregul look. Când purtați blugi skinny, trebuie să vă amintiți că, deoarece pantalonii sunt atât de strânși, tipul de pantofi purtați poate crește piciorul sau îl face să pară voluminos. În cazul în care fantezia dvs. de modă vă va dezamăgi, verificați aceste moduri creative în care puteți purta o pereche de teniși cu rochii și alte piese vestimentare, mai ales în timpul verii!
Sursa articol – http://www.fashion365.ro/cum-sa-porti-o-pereche-de-tenisi-in-2015/


» Preluat de pe LivePr.ro
CUM SĂ PORȚI O PERECHE DE TENIȘI DE DAMA ÎN 2015