Cum sa iti alegi portofelul

Un portofel dama este unul dintre obiectele pentru care te-ai intoarce din drum, daca l-ai uita. Nu de alta, dar de prezenta lui depinzi ori de cate ori ai nevoie sa cumperi ceva. Un portofel dama piele este un accesoriu aproape indispensabil in ziua de azi. Un simbol, o emblema a modei. Portofele dama sunt de multe feluri si din multe materiale, dar nu toate ti se potrivesc!

Portofelul spune multe despre personalitatea ta

Fara bani, doar carduri, el devine tot mai mic. Un portofel mic, inseamna mai mult mai mult spatiu! De ce sa tii ditamai portofelul in geanta pentru doua carduri. Sofisticata, feminina si organizata, modul in care preferi sa platesti zi de zi, dar si cum te imbraci, pot spune multe despre tine. Un portofel minimalist ar fi cel mai potrivit in acest caz!

Nu este atat de usor pe cat pare!

Nu cumpara orice portofel care iti pica in mana, ci mai degraba ar trebui sa analizezi intreaga oferta de modele pentru a gasi portofelul care sa te reprezinte. Apoi, nu trebuie sa uiti de ingrijirea acestuia. Daca investesti intr-un portofel de calitate, din piele naturala, atunci cu siguranta vei dori sa te bucuri de el cat mai mult timp.

Cum poate fi definita calitatea unui portofel ?

Cand vine vorba de calitatea unui portofel ne vom gandi in primul rand la materialul din care a fost realizat acesta. Iar cel mai bun material din care poate fi realizat un portofel este pielea naturala. Totusi, doar pentru ca a fost realizat din piele naturala nu inseamna ca un portofel este numaidecat de calitate. La fel de importante sunt si detaliile legate de constructia acestuia dar si colturile portofelului. Daca un portofel se prezinta bine la toate aceste trei criterii atunci cu siguranta este un model care nu te va dezamagi.

Arata ca tii la imaginea ta si alege un portofel care sa te reprezinte. Calitatea portofelului se vede in primul rand in longevitatea acestuia. Cu toate ca va fi purtat zilnic, integritatea sa va trebui sa fie mereu intacta.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa iti alegi portofelul