Cum sa gestionezi activitatea din restaurantul tau?

Te gandesti in fiecare zi cum sa usurezi munca angajatilor tai din restaurant? In aceasta industrie este nevoie de un program de vanzari in restaurant usor de utilizat, care sa faciliteze activitatea si sa poata fi operat de toti angajatii. Cu ajutorul specilistilor de la Multisoft vei avea un design special creat pentru afacerea ta, iar el va fi reprezentat grafic ca o harta a localului, pentru a usura munca ospatarilor in vederea preluarii comenzilor sau a plasarii produselor si notei de comanda. Se pot conecta foarte simplu si dispozitivele mobile pentru preluarea comenzilor si pentru o flexibilitate mai mare a angajatilor.

Tu stii ce elemente sunt necesare intr-un soft pentru vanzari in restaurant? Cele mai importante functionalitati, care nu trebuie sa lipseasca dintr-un software pentru vanzari restaurant si se regasesc in SOLON R. sunt: functionarea pentru touchscreen si dispozitive mobile dotate cu Android, posibilitatea de a deschide mai multe comenzi pe o masa, mutarea sau cumularea lor de la o masa la alta, mutarea comenzilor de la un ospatar la altul sau a produselor de la o comanda la alta, solicitarea automata a modului de preparare la anumite produse, realizarea de promotii sau discount-uri si multe altele.

Cele mai importante functionalitati ale lui SOLON R. si punctele forte ale acestui soft, care cu adevarat fac diferenta dintre alte softuri si SOLON R. sunt: acest program ofera informatii legate de numarul de bonuri emise necesar pentru declaratia 394, viteza marita de operare-obtinuta prin micsorarea numarului de apasari pentru a marca un produs, siguranta sporita- nu este permisa decat cu drepturi speciale listarea unui produs pe mai mult de o proforma sau stornarea unui produs pentru care s-a scos proforma.

Te ajutam sa optimizezi vanzarile in restaurant sau delivery! Solutia integrata pentru restaurant, de la Multisoft este o solutie necesara gestiunii, contabilitatii, dar si altor functie importante din cadrul unui restaurant.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa gestionezi activitatea din restaurantul tau?

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro