Cum sa devii make up artist? Vino la cursul de la DallesGO

iunie 10, 2015

Cum vestimentatia reflecta personalitatea fiecaruia dintre noi, la fel si machiajul pe care il folosim si grija cu care il alegem, de asemenea ne reflecta personalitatea. Avand in vedere acest aspect, putem apela la cursuri de make-up pentru a cunoaste elemente interesante si pe care sa le folosim in machiajele noastre.

Cursuri de make-up profesionale pentru oricine

O profesie care se bucura de un real succes in aceasta perioada si care a crescut in ultimul timp foarte mult este cea de make-up artist.

Cu o mica pasiune in ale machiajului si urmand o serie de cursuri de make-up profesionale, pasiunea noastra poate sa devina si locul de munca.

Job-ul de make-up artist este unul foarte sigur avand in vedere creste in fiecare zi, avand in vedere cererea foarte mare de pe piata si mai ales ca, programul si clientii le stabiliesti chiar tu. Frumusetea acestui job de make-up artist este ca de fiecare data te poti juca si poti incerca lucruri si tehnici noi, aceste tehnici se invata la anumite cursuri de make-up, unde profesionisti in domeniu te vor invata cum sa combini culorile, cum sa alegi culorile si cum finalul sa fie o „opera de arta” pentru persoana in cauza.

Avantajele cursurilor de make-up:

• Inveti tehnici la de specialisti in domeniu
• Ai posibilitatea de a exersa lucruri noi si de a le corecta in timp real
• Lucrezi cu produse de calitate
• Beneficiezi de discounturi la produsele pe care doresti sa le cumperi
• La sfarsitul cursului primesti o diploma de acreditare

In universul DallesGO de cursuri de make-up profesionale cursantii beneficiaza exclusiv de produse de machiaj oferite de cei de la MAC si beneficiaza de reducere la produsele achizitionate in baza cardului DallesGO in toate magazinele MAC din Romania.
Pentru mai multe informatii, accesati http://dallesgo.ro/ , pe mail la [email protected] sau la numarul de telefon 0769.041.711.


» Preluat de pe LivePr.ro
- Cum sa devii make up artist? Vino la cursul de la DallesGO

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro