Cum sa cumperi bilete de avion ieftine?

Cu totii am experimentat cautarea obositoare si repetata a unui bilet ieftin de avion catre o anumita destinatie. Cu diferite motoare de cautare, solicitari catre agentii si site-uri oficiale ale companiilor de zbor, abordarea rezervarii devine tot mai coplesitoare. Iata cateva sfaturi care vor ajuta la economisirea timpului, la evitarea acumularii frustrarilor si, cel mai important, la economii financiare!

Ati putea crede ca preturile nu au cum sa se schimbe de la o ora la alta sau chiar de la o zi la alta, insa realitatea este total diferita. Pe baza cookie-urilor din browser, preturile zborurilor cresc atunci cand un anumit traseu este cautat in mod repetat, deoarece site-ul doreste sa grabeasca clientul sa rezerve zborul inainte ca preturile sa devina si mai mari. Cautati intotdeauna zboruri in modul ”incognito” sau privat pentru a vedea cele mai mici preturi.

Exista numeroase motoare de cautare si aplicatii pe care puteti cauta zboruri. Acestea functioneaza pe baza comisioanelor oferite de companiile de zbor, asa ca nu au niciun interes sa faca reduceri de pret. Bineinteles, exista si exceptii, insa bine ar fi sa va familiarizati cu site-urile care ofera cele mai bune oferte de pret.

In timp ce cei mai multi oameni spun ca reducerile de pret au loc doar in ziua de marti, dar realitatea este ca nu exsta o zi anume in care se vand bilete ieftine. De cele mai multe ori, veti plati mai ieftin daca achizitionati bilete intr-o zi lucratoare, decat intr-o zi de weekend. Cea mai buna strategie este sa obtineti o vizualizare a preturilor pentru o luna intreaga pentru a vedea care sunt cele mai ieftine zile.

Parcare in aeroport Henri Coanda la cel mai bun pret | park4fly.ro

parcare in aeroport Henri Coanda

Cel mai ieftin zbor pe care il puteti rezerva este cel gratuit, iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este folosind punctele cadou. Daca nu ati intrat in posesia unui astfel de sistem de recompensa, o puteti face oricand cu ajutorul unei carti de credit. Va puteti inscrie in sistemul unei anumite companii de zbor sau intr-un sistem general.

Daca reusiti sa obtineti reduceri substantiale in ceea ce priveste biletele de zbor, nu incercati sa faceti acelasi lucru cu masina care va ramane in parcare. Alegeti o parcare privata in aeroport Otopeni, asa cum este si Park4Fly si veti putea calatori linistit stiind ca masina este in siguranta. Accesati https://park4fly.ro/ si rezervat acum un loc la Park4Fly, o parcare in aeroport Henri Coanda!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa cumperi bilete de avion ieftine?