Cum să câștigi la poker online: sfaturi pe care să le ai în vedere

Cum poți câștiga la poker online? Trecerea la jocul de poker online poate fi dificilă, chiar și pentru cei care ai destul de multă experiență în cazinourile terestre. Cu toate acestea, există multe instrumente și tehnici diferite care te vor ajuta cu tranziția la jocurile de noroc online. În plus, este important să cunoști toate beneficiile pe care cazinourile online ți le oferă. Fie că vorbim de un bonus la înregistrare sau de rotiri gratuite fara depunere, este întotdeauna extrem de important să profiți de toate avantajele pe care cazinoul ți le oferă.

Având în vedere aceste lucru, iată cele mai importante aspecte pe care este nevoie să le ai în vedere atunci când joci poker online pentru a-ți crește șansele de câștig.

Documentează-te constant

Ca în cazul oricărui joc, fie el online sau offline, prima și cea mai importantă regulă este să cunoști foarte bine regulile jocului. Este nevoie să studiezi constant, să înveți noi strategii și să te familiarizezi cu cele mai bune tehnici de joc.

Din fericire, jucătorii au resurse nelimitate și, pentru a fi un câștigător, trebuie să aplici cele mai bune strategii. Citește cărți, urmărește recenzii de pe YouTube sau fă-ți un cont pe site-uri de instruire online. Unii oameni merg chiar până la angajarea unui antrenor de poker, însă acest lucru este recomandat doar în cazul în care îți dorești să ajungi un jucător profesionist.

Este important să te asiguri întotdeauna că ești la curent cu noile tendințe din lumea pokerului, deoarece adversarii tăi cu siguranță vor avea toate informațiile la zi. Pentru a fi câștigător, jocul tău trebuie întotdeauna să evolueze. Cel mai bun mod de a rămâne înaintea adversarilor este de a exersa constant.

Acordă atenție jocului

Poate că acest sfat este redundant, însă trebuie să ne crezi pe cuvânt că atenția este poate cea mai importantă tehnică a unui jucător de poker. Mai ales în cazul jocurilor online, atenția îți poate fi distrasă extrem de ușor. Dacă într-un cazino terestru joci la masa de poker și, inevitabil, te poți concentra doar pe cărți, jetoane sau adversari, atunci când joci online este posibil să cazi în capcana de a face mai multe activități simultan.

Știm, uneori partidele pot fi puțin plictisitoare. Phil Galfond, un profesionist al pokerului, a spus odată că „cel mai bun mod de a câștiga fiecare mână de poker este să nu încercăm să câștigăm la fiecare mână de poker”. Ce înseamnă asta? Nu juca poker pentru că te plictisești și vrei să faci ceva. Joacă poker pentru că vrei să te distrezi și să câștigi. Și pentru a face asta, trebuie să fii atent tot timpul.

Nu juca la mai multe mese

Acest sfat este valabil doar pentru jucătorii de poker online. În mod evident, într-un cazino terestru vei juca la o singură masă. Online, poți juca simultan la câte mese vrei. Și acest lucru poate deveni tentant, deoarece dorința de acțiune este atât de ușor de satisfăcut.

Dar să joci prea multe mese simultan îți poate afecta serios rentabilitatea investiției. Sigur, dacă poți face față mai multor mese pe rând, tablele multiple pot fi o modalitate excelentă de a-ți maximiza câștigurile. Dar, așa cum se întâmplă în cazul multor lucruri, nu putem să facem bine mai multe lucruri în același timp.

Dacă simți că te grăbești de la o masă la alta și iei decizii mai repede decât ți-ar plăcea, cel mai bine ar fi să renunți la această strategie și să te rezumi la o singură masă. În definitiv, joci poker pentru a câștiga bani și, deși este ok să renunți la un pic din rentabilitatea investiției la o masă pentru a adăuga o altă masă, făcând astfel mai mulți bani în general, nu există o tragedie mai mare în pokerul online decât să joci mai multe jocuri decât ar trebui și să pierzi totul. Amintește-ți că scopul tău nu este să impresionezi pe cineva cu performanța jocului la mai multe mese. Scopul tău este să te distrezi și să câștigi bani.

Ține evidența jocurilor

Păstrarea unor înregistrări meticuloase este cheia succesului la poker online. Și nu ne referim aici doar la pierderi sau câștiguri, deși sunt și aceste informații cu adevărat importante. Este util să știi care au fost jocurile profitabile, când le-ai jucat sau cât au durat, care a fost pragul de rentabilitate.

E interesant să îți dai seama dacă ai câștigat la Texas Hold 'Em, poate la un turneu cu mai multe mese sau la o singură masă Sit ‘N Go. Motivul pentru care e util să păstrezi înregistrări detaliate ale jocului tău este pentru a putea vedea, în timp, care au fost tendințele și obiceiurile care ți-au adus cele mai mari câștiguri. Înțelegerea punctelor tari și a punctelor slabe ale jocului tău este foarte importantă pentru a avea câștiguri pe termen lung.

Nu uita că în poker îi putem minți pe adversarii noștri de la masă, dar nu vrem niciodată să ne mințim singuri cu privire la rezultate. Țineți evidența jocurilor tale și examinează-ți periodic evoluția.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro