Cum sa alegi dimensiunea corecta a sandalelor?

Poate ca nu te-ai gandit niciodata prea mult la asta, dar sa stii sa alegi marimea potrivita a sandalelor este foarte important . De ce atunci le cumparam de mai multe ori in mod superficial? Deoarece cadem in eroarea de a ne gandi ca, intrucat sunt o incaltaminte pentru plimbari scurte, nici ca nu va avea prea multe consecinte. Dar are pentru sanatatea ta si pentru estetica ta. Sa vedem cum alegem o pereche de sandale dama marimea potrivita.

Daca sandalele tale sunt prea mici, picioarele tale vor arata stranse si rigide . Cu siguranta nu este aspectul pe care il cautati. In caz contrar, daca sunt prea mari, picioarele tale se vor misca prea mult. Dar, in plus, veti vedea o multime de talpa a sandalei in fata si in spate.

Sa ai picioarele sa arate si incordate nu este prea bun pentru sanatatea ta. In cele din urma vor sfarsi prin a provoca disconfort si leziuni picioarelor, inclusiv durere. Acest lucru se intampla mai ales cand sandalele tale nu ofera suficient suport, stabilitate sau absorbtie de socuri. La cealalta extrema, avem sandalele prea mari. Cele mai directe consecinte ale utilizarii sale pentru sanatatea dvs. sunt: caderile posibile cand se declanseaza usor, cu posibilele leziuni si aparitia de basici.

Care ar trebui sa fie dimensiunea perfecta a sandalelor?

Deci, cum trebuie sa va incadrati picioarele in sandale? Ei bine, masura de baza si principala este aceea ca intregul tau picior ar trebui sa se sprijine confortabil pe talpa . Daca calcaiul tau se indeparteaza putin din spate sau degetele mai lungi atarna putin, atunci sandala este prea mica pentru tine.

Pe de alta parte, nici picioarele nu trebuie sa aiba libertate excesiva de a va deplasa . Sunt pantofi confortabili si, in functie de numarul de curele pe care le au, picioarele tale se vor misca intotdeauna usor. Dar daca la fiecare pas se misca prea mult, va fi incomod si nesanatos. Asadar, daca vedeti ca ramane loc atat in ​​fata, cat si in spate, este ca acestea sunt prea mari. In mod ideal, ar trebui sa existe o mica distanta intre marginea talpii si marginea piciorului. Mai ales daca aveti de gand sa le folositi pentru plimbari lungi .

Sandalele tale sunt prea mari?

Sandalele prea mari nu sunt bune pentru nimeni. Dar este mai dificil sa le detectam. Cand sunt prea mici, asta devine evident , pur si simplu pentru ca nu vezi talpa, doar picioarele. Dar cele mari nu sunt intotdeauna la fel de simple, pentru ca doar pentru ca vezi o talpa mica nu inseamna ca sunt prea mari.

Iata cateva semne inconfundabile ca sandalele tale sunt prea mari :

Este foarte usor sa le incalti.
Pasesti frecvent in timp ce le folosesti.
Fac un zgomot puternic impotriva solului cand pasesti pe ele.
Acestea iti modifica postura naturala.
Trebuie sa calcati ciudat pentru a ramane fix.

Care ar trebui sa fie dimensiunea perfecta a sandalelor?

sandale-urile respecta un principiu similar cu sandalele, dar este si mai evident daca se potrivesc sau nu. Cu toate acestea, exista intotdeauna cateva sfaturi demne de mentionat. De exemplu, trebuie sa va asigurati ca exista o anumita distanta intre marginea talpii si picioare . Acest lucru va va impiedica sa va loviti cu picioarele de orice. O distanta buna pentru sandale este de aproximativ un centimetru ramas in jurul picioarelor.

Daca sandalele au fasii de tesatura, este important sa nu se frece de varfurile picioarelor. Acest lucru ar putea provoca iritatii ale pielii si disconfort. Pentru aceste tipuri de sandale, asigurati-va ca se potrivesc perfect. Cautarea miscarii nu este la fel de importanta ca in cazul sandalelor, deoarece sandale-urile, prin design, tind sa se miste . Ceea ce ar trebui sa acorde atentie in timpul mersului este ca curelele nu sunt prea stranse intre degete. Lasati un pic de spatiu pentru a evita rafuiala si ranile mici.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa alegi dimensiunea corecta a sandalelor?