Cum sa ai o relatie plina de armonie – cateva sfaturi simple

Uneori relatia poate fi putin complicata, datorita modului de gandire si personalitatii fiecaruia ca fiinte independente si unice. Din acest motiv, de aceasta data dorim sa impartasim diverse sfaturi pe care le puteti pune in practica pentru a va imbunatati relatia cu partenerul, aceste sfaturi va vor ajuta sa recunoasteti cum este relatia dvs.

Discutati si respectati-va ideile. Comunicarea este importanta in orice relatie, daca partenerul este capabil sa-si comunice sentimentele, dorintele, problemele, nesigurantele etc., atunci arata ca te iubeste si te respecta si, mai ales, ca are incredere in tine. De asemenea, daca respecta ideile si opiniile tale, chiar si atunci cand acestea sunt puncte de vedere diferite de ale lui, el arata ca este o persoana toleranta si ca ii pasa cu adevarat de tine.

Asculta si nu te judeca. Daca partenerul stie sa va asculte si sa va sprijine si, in acelasi timp, sa pastreze discretia fara a profita de informatiile respective pentru a va critica sau a va face sa va simtiti rau, este un semn foarte bun, care arata respect si maturitate. A fi cuplu nu inseamna ca amandoi gandesc la fel sau ca actioneaza in acelasi mod, dar sa stii ca ai pe cineva langa tine, care te asculta si ii pasa de tine, poate fi de mare ajutor in rezolvarea problemelor vietii in fiecare zi.

Luati in considerare opinia dvs. in luarea deciziilor. In viata, in cuplu, trebuie sa inveti sa iei decizii impreuna, pentru a realiza acest lucru, trebuie sa dialoghezi si sa negociezi si sa nu-ti impui niciodata vointa noastra si nici sa nu lasi partenerul nostru sa o faca. Acordul trebuie ajuns prin consens.

Nu impune modul sau de a vedea lucrurile. Este important ca partenerul tau sa-ti respecte spatiul si sa nu-ti impuna modul sau de gandire asupra ta. Daca te lasa liber, astfel incat tu, fara presiune, sa decizi cum sa rezolvi sau sa te confrunti cu o anumita situatie, nu numai ca iti arata ca are incredere in tine, ci si ca te valorizeaza si te respecta.

Sprijina-ti progresul personal si profesional. Toti oamenii ar trebui sa-si petreaca timpul facand ceva ce le place, fie ca este un hobby, hobby, sport, activitati curriculare, cursuri etc. Aveti o relatie cu cineva care va incurajeaza si va sustine imbunatatirea in toate aspectele vietii voastre, fara egoism sau gelozie.

Mentineti scanteia in viata. Nu permiteti din niciun motiv ca relatia voastra sa se incadreze in monotonie, in rutina de a face acelasi lucru in fiecare zi!

Surprinde-ti partenerul, fa-ti planuri diferite si distractive pentru o zi, da-i un cadou fara ca acesta sa fie o intalnire speciala, mergeti la o plimbare in diferite locuri, folositi jucarii sexuale, vizionati un film erotic impreuna … La orice te poti gandi si care iti poate oferi ceva diferit in relatie. Internetul este o sursa mare de materiale erotice, de la filme porno lesbiene, pana la video cu fantezii sexuale sau bdsm.

Acceptati si respectati-va prietenii apropiati si familia. Partenerul tau trebuie sa accepte si sa respecte persoanele care fac parte din viata ta si importante pentru tine, cum ar fi grupul familial si prietenii tai.

Ai incredere in tine si nu simti nevoia sa verifici tot ceea ce faci. O relatie de succes si sanatoasa se bazeaza pe incredere, pentru aceasta, este necesar sa dezvolti o relatie sincera, care sa permita comunicarea in care poti exprima indoieli si temeri pentru a le rezolva impreuna. Increderea in cealalta persoana implica ideea de libertate si companie, precum si de a sti ca nimeni nu detine pe nimeni.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa ai o relatie plina de armonie – cateva sfaturi simple