Cum sa ai o prima intalnire de succes

Spre bucuria barbatilor, femeile au fost deja nevoite sa recunoasca faptul ca nu fac sex doar din motive reproductive sau pentru ca intra in fisa postului de prietena, logodnica sau sotie. Deja fiind bine cunoscut ca femeilor le place sexul la fel de mult ca si barbatilor, reprezentantele sexului frumos nu se mai pot folosi de asul din maneca, acela care le conferea putere asupra maretiei masculine, pentru ca acesta poate fi oricand intors impotriva lor. In momentul in care s-a decis la renuntarea tuturor inhibitiilor, femeile au decis sa nu mai lupte impotriva sexului opus, ci sa le urmeze exemplul, acceptand controversata relatie  de “prietenie cu beneficii”.

Prin urmare, daca nu ai norocul sa intalnesti o femeie care sa te invite din primele cinci minute ale intalnirii la o partida rapida in baia barului in care sunteti, va trebui sa sesizezi si sa incurajezi subtilitatile care anunta o doza de distractie. Click aici pentru mai multe articole despre intalniri, relatii, parteneri si altele.

In primul rand, sa luam in calcul cele cateva situatii, ce-i drept putine, dar extrem de favorabile, in care mingea e in terenul tau.

Nu mai suporta abstinenta. Lipsa sexului pentru o perioada lunga de timp a facut-o sa fie mai perversa decat barbatii, sa se excite doar din a sta picior peste picior, sa se enerveze din orice nimic si sa se gandeasca la orice loc stramt si ascuns ca la o alta ocazie incitanta pe care o pierde. In principiu, in aceasta situatie nu e nevoie decat sa coexistati in acelasi spatiu teritorial si sa pari disponibil si onorat de ocazie. O atingere din greseala poate declansa focul.

E indragostita de tine sau, cel putin, pare ca iti divinizeaza orice cuvant. Evident, dupa ce ti-ai petrecut nici tu nu mai stii cat timp prefacandu-te ca iti place personalitatea ei deosebita si felul in care gandeste deja iese din discutie un refuz. In general, batalia e pe jumatate castigata si trebuie sa continui sa o faci sa creada ca sexul impreuna e doar punctul culminant al aprecierii tale pentru personalitatea ei si desteptaciunea iesita din comun. Excluzand aceste doua situatii, provocarea poate deveni incitanta. Ce le atrage pe femei si unde e punctul in care poti sa grabesti lucrurile? Femeile, la fel ca si barbatii sunt atrase de aspectul fizic. Exista insa o mica diferenta. Desi ar fi un mare avantaj sa arati ca Brad Pitt, sexul feminin priveste obiectul pasiunii ca pe un cumul, ca pe un ansamblu. Mai mult decat un fizic impecabil, micile detalii pot face diferenta dintre un barbat cu potential, dar cu eticheta de “in asteptare”, si barbatul cu care se duc acasa.

Parfumul, unul dintre cele mai puternice afrodisiace de care barbatii nu tin cont atat de mult cum ar trebui. Mai mult decat avantajul unui miros frumos, parfumul ofera barbatului o anumita identitate, o nota personala cu care femeia isi doreste sa se identifice. Atunci cand un barbat imbratiseaza o femeie si aceasta ramane inconjurata pentru cateva secunde de parfumul sau, urmatorul pas este ca femeia sa se vizualizeze purtandu-i camasa la tigara de dupa.

Barba. Nu e o surpriza faptul ca barba este asociata cu masculinitatea. Exista insa o diferenta intre barba a la Dumbledore si barba de care majoritatea femeilor se declara incantate, anume parul crescut la 4, 5 zile dupa ras. O barba nu foarte crescuta, insa intepatoare va da barbatului un aer usor necizelat, suficient ca femeia sa se plaseze deja in rolul celei dominate. Un sarut mai lung pe obraz o va intepa si ii va trezi simturile.

Atitudinea. S-au scris biblioteci intregi despre atitudinea care instiga femeile la sex, in mod evident neexistand o varianta stabilita ca fiind de suta la suta de succes. In linii mari insa, exista o atractie generala pentru atitudinea care transmite sex – o  personalitate usor vulcanica, insa misterioasa, care sa transmita mesaje pe care femeile adora sa le numeasca criptice, ele fiind insa foarte directe. O tonalitate mai grava sau un simt al umorului mai acid este perceput de femeie ca pe o mostra de masculinitate si de potential posesiv in pat.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cum sa ai o prima intalnire de succes